En soffpotatis bekännelse

Camo camp har verkligen gett mig en spark i röven. Jag vaknar på morgonen med full energi i kroppen och hade lätt kunnat gå ut och springa en runda. Men nja, jag väljer att inte göra det. Istället har jag gjort det som vi gjorde när vi var på F17, jag städade lite på mitt rum, bäddade sängen och gjorde morgongympa INNAN frukosten. Helt otroligt, eller hur? För ett par veckor sen vaknade jag runt två på dan, låg och drog mig till tre, för att sen gå och äta frukost. Därefter blev det en hel dag vid datorn eller tv:n. Nu känns det som det kliar i hela min kropp, jag måste ut, måste göra mig av med energin i kroppen.

Min mormor tyckte att jag hade fått en mindre mage när hon var här igår. Det har jag kanske? Den känns inte lika "pösig" som innan. Har alltså dessa 4 dagar gjort så mycket på så lite tid? Då kommer jag vara snygg på nolltid! Ooh så glad jag känner mig nu! För det krävs ju faktiskt inte flera timmars träning om dan för att det ska hända något.

No more soffpotatis!

Fyllebönder och inavel

Nu bara måste jag få gnälla.

Jag är rastlös, irriterad och bara så sjukt trött på lantlivet och vara långt borta från alla jag känner. Dag ut och dag in ser jag åkrar, kor och traktorer. Inte nog med det, fyllebonden ringer i tid och otid hit här och jag avskyr honom. (Jag har redan skällt på honom en gång) och framför allt så är jag trött på idioterna som bor här runt omkring, jävla inavelsfolk hela bunten! Bara för att din kusin är din mamma. Eller tvärtom.

Nej, jag måste härifrån och det snart! Då bokar jag in mig i mormors lägenhet (hon är ändå i sommarstugan hela sommaren) och lever stadsliv.


Festivaltiden har börjat

Nu den kommande helgen är det både Siesta och Rassle. Båda festivalerna är ganska billiga och ligger hyffsat nära, åtminstonde Siesta gör det. Jag är riktigt sugen på att åka till någon av dem, men ekonomin tillåter inte riktigt det. Jag önskar att jag hade mer pengar, men jag väljer nog att spara pengarna till en större festival, Hultsfred. Jag är riktigt sugen på att åka dit. Sweden Rock hade inte heller varit fel... Eller Peace & Love... Eller Metaltown... Men nej, jag satsar på Hultsfred.

en jävla skillnad?

Oj. Herregud. Jag har knappt några ord, men nog fan är jag så mycket vackrare i brunt hår. Eller? Rent estetiskt, går det bruna bättre ihop med min hudton. Det blonda är också fint, men det skär sig på något sätt med "mina" färger. (jag syftar då på hudton, för den som inte förstod det) och det är ju lättare att ändra hårfärg än hudton... Eller hur? Och då behöver vi ju inte fråga Michael Jackson...



Nu har jag redigerat det lite dåligt, men skit i det. Vad tycker ni? Egentligen bryr jag mig inte om vad ni tycker, jag försöker mest förbereda mig mentalt för att byta hårfärg (säger jag som har haft alla jävla färger man kan tänka sig.) Eftersom brunt enligt mig var tråkigt och fult för ett par år sen (när jag var tonåring, galen och allmänt dum) så känns det lite svårt. Jag fullständigt vägrar att färga det svart och vill inte ha någon skrikig idiotfärg (rosa, blå, whatever) så vad finns det kvar? Brunt. Vanlig brun jävla färg, som är min normala hårfärg egentligen. Ungefär som på bilden här ovan... Men dock tänker jag spexa till det lite, funderar på lite blonda och orangea partier. :)

Sommar?

Härmed säger jag att det är officiellt sommar. Så fort jag har fått mina pengar på kontot drar jag till stan, jag är så förbannat trött på min käre mor, hennes djur och hennes dåliga planeringar, som alltid JAG får lida av. Även om hon är bäst i världen behöver jag faktiskt ta en paus. Jag behöver få andrum, jag behöver få leva och framför allt behöver jag få lite egen yta att leva på. Vart jag ska bo? Ja, min underbara mormor har lånat ut son lägenhet till mig, eftersom hon själv bor i sin sommarstuga om somrarna.

Jag vill vara nära stan, nära mina vänner och nära till allt. Stadslivet är som bäst på sommaren. Nog för att det är mysigt på landet också, men jag känner ingen här och jag behöver mer fart och fläkt än vad det finns här.



Två år gammal bild. :D

Just nu

Just i det här ögonblicket känner jag mig glad. Även om jag har en svullen fot som jag knappt kan gå på, så tänker jag inte fokusera på det som gör ont. Nej, jag har bättre saker att tänka på, så som att Ayla har kommit hem från Island, jag väntar på att få pengar och dessutom har jag bestämt mig för en sak, det är dags för en ny hårfärg. ;)

Hemma från Camo Camp

Nu har jag kommit hem. Eller ja, jag kom egentligen hem igår, men har inte orkat sätta mig vid datorn förräns nu. Förutom blåmärken, skavsår, träningsvärk och en fot som är svullen och gör ont, så mår jag bra. Det har varit både jobbigt och kul samtidigt. Det var roligt att få träffa nya människor och få nya upplevelser. Det har varit både fysiskt och psykiskt påfrestande, då hela 7 tjejer åkte hem två dagar efter att vi hade kommit dit. Jag tror INTE att lumpen är deras grej. Nog för att jag tyckte det var lite för mycket ibland och skulle tycka att min egna säng är skönare än en våningsäng som är gjord av stål, bestämde jag mig för att klara detta. Jag är envis och vet att jag kan. Vissa moment hade jag gärnat hoppat över eller tagit det lite lugnare med, men försökte hålla tempot som alla andra. Vi var ju inte tvungna att göra allt, det var trots allt frivilligt... Eller hur, sarah?



En osminkad jag i grönkläder. Jag bjuder på den.
Mer bilder och sånt kommer senare. :)

Ännu en hjärtbild

Nu har det blivit mycket hjärtbilder, det är bara för att jag inte har satt mig ner för att rita något ordentligt. Jag har bara inte orkat eller haft lust, dåligt nog. Sen imorgon åker jag, så det blir inte någon ny bild förräns måndag nästa vecka.


Camo Camp

Imorgon åker jag och Sarag till Camo Camp i Blekinge. Det är en prova-på-grej inför lumpen endast för tjejer. Jag har lite blanade känslor om det hela eftersom det säkerligen kommer att bli tufft. Jag är inte tränad för fem öre och har ingen kondis. Hur ska detta gå? Men jag tror nog också att det kommer att bli kul... Eller? Antingen kan du som läser skratta åt oss eller gråta med oss. Vi får se vad vi kommer att göra som mest.

Vi kommer hem igen på söndag så det varar inte för länge. (Eller ja, 4 dagar där är nog tillräckligt skulle jag tro, haha)

Här kan du läsa lite om vad jag har gett mig in på.



Bilden är från Camo Camp.

SKOOOOR!

Vet ni vad! Jag är så gimla glad! Idag när jag var med mamma på Hööks för att titta på lite saker, kände jag för att gå in på skopunkten som ligger precis brevid. Ni som brukar läsa min blogg vet vilka problem jag har med skor annars. Men idag, just IDAG kände jag att den store optimisten i mig var framme. Jag tog tag i mamma och gick in på skopunkten. Så mååånga fina skor överallt! Javafan tänkte jag, jag provar ett par 41:or... efter en stunds bråkande med skorna fick jag ner fötterna. Nej, dom klämde för mycket. Tio par skor senare hittade jag faktiskt ett par 41:or som passade. Dom var snygga dessutom! Då kände jag det, min sista pengar skulle läggas på dessa underbara skor. Och så blev det. Orkar inte ta någon bild när jag har dom på mig (jag måste raka benen och grejer först och det orkar jag inte) så jag snodde en bild från skopunktens hemsida.



Fiiin va? Snyggare på, såklart. :) tårna hänger inte utanför eller någonting, dom hade lika gärna kunna vara ett par 42:or. :D

Morfars dag

Nu är det två år sen morfar dog + det är hans födelsedag idag. Usch, lite jobbigt, men han har det bra nu.



Det här får bli dagens bild. :) Texten har jag skrivit dit i photoshop... Det är inte bara för att jag rent av suger på att skriva, utan jag kanske vill skriva dit "pappa" eller något annat istället.

Döden och jag i bild

Jag sa att jag hade börjat på en serie, här kommer bilden och förstasidan som avslöjar lite om den...



Lär dröja ett tag till innan hela serien är klar, den kommer vara på 6 sidor ungefär. I alla fall enligt mitt manus... jag kanske ändrar mig någonstans mitt i allting, som vanligt. Hah! Serien är baserad på en dröm jag hade en gång. Jag kommer aldrig någonsin att glömma den där drömmen. Om det nu var en dröm...

märkliga drömmar

Inatt har jag drömt riktigt mycket och konstigt. Allt var så rörigt så jag vet inte vart jag ska börja. Det jag minns av drömmen var att jag körde runder i Klippan (vad i helvete gör man där?) sen parkerade jag bilen och träffade på en gammal lärare till mig (en av de få lärare som jag inte gillar) han hade helt plötsligt blivit parkeringvakt och gav mig böter för att jag hade fel körkort (?) jag blev irriterad och bad honom att ge mig en förklaring, men han ville inte berätta. Jag skulle tydligen ha ett K-körkort... Vad det nu är. Efter ett tags tjaffsande slet jag böterna itu mitt framför näsan på honom och sa "du ska fan inte ge mig böter om jag inte får reda på varför" han vågade inte säga emot och jag gick därifrån. Hahaha!

Sen satte jag mig i bilen och körde vidare. Då hade det blivit natt och det irrade runt yra hundar överallt. Och helt plötsligt var jag med i någon jakt på att hitta min egna hund. Shaggy heter han och är en brun doberman... Jag hade någon med i bilen men jag minns inte riktigt vem. I alla fall, vi körde runt i Klippan på jakt efter min stackars hund och efter ett tag fann vi någon som var ute och gick med tre stora hundar i den mörka natten. Jag parkerade bilen snabbt och klev argt ut ur bilen och gick fram till människan med bestämda steg. "Ge tillbaka min hund!" sa jag. Personen bara tittade på mig och två stpra hundar gick fram mot mog och morrade, bakom dom stod min egna hund, Shaggy. Jag visade mig inte rädd och sa en gång till "ge tillbaka min hund" jag blev mer och mer arg och personen verkade bli rädd. Då räckte hon fram kopplet med Shaggy och hennes egna hundar lugnade ner sig. Jag tog min kära hund och lät honom vara i baksätet. Sen körde jag iväg. Underligt nog tog det hela natten att komma hem.

Väl hemma i staden hade jag parkerat i centrum någonstans och pratade med en kompis om hela händelsen. Vet inte vem jag pratade med, men så såg jag mig själv i en reflektion i ett fönster. Då kom jag på det: jag drömmer. I drömmen satt jag och sa "Jag vet att jag drömmer, det här skulle aldrig hända i verkligheten. Fan vad skönt."

Sen tog det slut där. Haha. Märklig dröm... Men jag har varit med om märkligare, bästa är nog knarkardrömmarna om enhörningar och grejer.

Heart on fire



Vad tycks? Den är gjord i akvarell. Eller med akvarell? Vad säger man?
Flammorna blev lite halvt åt helvete tycker jag, men skit idet.
Som ni kanske förstår så har jag fått en del ispiration från min senaste tatueringstidning jag köpte. ;)

En lugn lördag

Ojdå, jag bloggade inte på hela dan igår? Så går det när man har fullt upp... Eller inte. Haha, men i alla fall, förhoppningsvis får jag min lilla moped såld på måndag, vilket skulle vara ypperligt eftersom jag är i stort behov av pengar. Då skulle jag klara mig fint den tiden jag inte får pengar från försäkringskassan. Sen nu har jag börjat fundera allvarligt på om jag ska försöka hitta något att plugga så jag slipper arbetsförmedlingen. Alltid en idé, eller hur? Jag får se vad jag hittar i kursväg...

Det är lördag och jag är nykter! Helt fantastiskt. Var även nykter igår. Tänkte att det är dags att lugna sig lite, eftersom både pengarna och min hy i ansiktet har gått åt helvete. Främst hyn i ansiktet, det är ju inte riktigt klokt vad alkohol gör med ens kropp egentligen. :S Nåja...

Jag ska sluta skriva en massa skit och försöka hitta en vettig "dagens bild" istället.

Sen måste jag säga det, att jag kände mig helt lugn och stabil igår. Inte en aning om varför det var så, annars bytar jag humör säkert 20 gånger på en dag. Det var väldigt skönt att ha ett stabilt humör kan jag säga. Det har varit ganska lugnt idag också, men hade en och annan irritation, haha.

Nu ska jag spela The Sims, hejdå!

Dagens bild: en drake

Idag blir det minsann en dagens bild... Inget jätteavancerat eftersom det bara blev huvudet på en drake. Jag fick nämligen inte riktigt rätt på kroppen så det blev som det blev.



Lite fantasy är ju aldrig fel... Dom där spexiga ränderna som är bakom draken ska egentligen inte vara där. Eftersom jag använde mig av akvarell på vanligt kontorspapper så blev det åt helvete så skrynkligt. Men skit i det!

Jag har inte en aning om hur man ritar eld... så det blev mest kladd där.

musikspelaren

Nu har jag haft hur mycket damp på den där musikspelaren som helst, såklart envisades jag med att det skulle vara autoplay och på högsta volym, plus att det är ganska störiga låtar med. Vilka problem jag har, så nu får man själv trycka på play om man vill höra på musik eller inte. Funderade på att ta bort den, men det vill jag ju inte. :(

Jaja, nu ska jag göra något vettigt för att min kära mamma är grymt störig med sitt tjatande.

videobloggar

Vad är poängen med videobloggar? Det känns grymt idiotiskt att sitta och titta på en tjej som är 16 bast, som pratar om vad hon har gjort under dagen som har gått. VEM i världen tittar på det? Och VARFÖR gör man en videoblogg som man dessutom sen lägger ut så att ANDRA kan se det? Är det någon form av uppmärksamhetsökande? Tror dom seriöst att dom ska bli kändisar? Jag vet inte om jag ska skratta eller bli förbannad, för någon slags irritation växer inom mig när jag tittar på en sån där jävla videoblogg. Samtidigt skrattar jag, för det ser så dumt och töntigt ut. NÅGON kommer att ångra sig när hon har växt till sig lite och hunnit bli ett par år äldre.

Nu ska jag leta efter videobloggar och skratta lite.

usch

Jag har sovit grym dåligt inatt. Och in på småtimmarna vaknade jag varje timme. Och nu sitter jag här... svintrött men får inte gå och lägga mig igen. För att jag ska till arbetsförmedlingen och återigen bli förnedrad (den enda känsla man får när man är där tycker jag) och kanske gå gråtandes därifrån. Kanske inte riktigt, men jag tror att det inte är långt ifrån. Eller så slutar det med att jag ställer mig och skriker på dom att de är några feta översittare och maktmissbrukare... Nej, jag håller mig nog i skinnet. Eller? Vilken metod är bäst? Sist jag pratade i telefon med dom så var jag nära på att börja skrika på dem, haha. Vi får väl se hur det går... Jag ser verkligen fram emot det... eller inte. *Hata*

Mittiveckan

Det är onsdag och jag har inte gjort något vettigt alls idag. Sorterat lite kläder skulle vara det enda såfall... Tänkte nämligen sy om en tröja, laga ett par byxor och lite sånt. Jag går och klagar på att jag inte har några kläder, så om jag lagar dom så kanske jag slutar gnälla? Haha. Så svårt det ska vara ibland.

Har inget mer vettigt att skriva nu heller... over and out :)

äntligen

Sådärja, och så var designen fixad och klar. =)
Jag är gryyymt nöjd med headern!

Wooaaah!

Nu är allt som jag behöver installerat. Vilket innebär att jag ÄNTLIGEN har photoshop, så nu jävlar ska min design bli klar. Headern är BAJS och jag funderar på någon snyggare bakgrund... hm.

Sen är skannern installerad också, vilket ger en mer rättvis bild av mina bilder. :)


Titta titta titta!!! Så fin den blev i datorn efter att ha skannat in den! :D Själva skallen är kanske inte den snyggaste, men jag är grymt nöjd med rosorna. Och jag har kommit på det perfekta temat för min blogg... tror jag. Måste rita lite mer först bara, sen så, SEN SÅ! Ha tålamod kära vänner och läsare. ;)


Jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid datorn... Den är typ enorm för att vara en bärbar. 17 tums skärm tror jag att det är? Hysteriskt. Det är inte en bärbar dator, snarare en platt stationär dator. Hahaha! Nåja, over and out så länge.


nytt nytt nytt

Äntligen har vi fått hem en ny dator. Känns underbart. Inget laggande, inget cp:ande och inget segande. Det kommer säkert, har bara hunnit installera hälften av mina grejer... Ska så småningom lägga in dreamweaver så jag kan göra om min hemsida (igen), sen blir det till att hitta photoshopskivan och installera det också... Mucho spännande!

Idag har det inte blivit någon "dagens bild," jag har varit för upptagen med Canal + kanalerna (vi har dom gratis i någon månad eller nåt sånt... sån frivisning) och lära känna den nya datorn, haha.

Imorgon ska jag ringa min framtid och fråga om jag har någon chans att flytta hemifrån så småningom, HAH! ;D Tänkte ta mig i kragen och sätta mig ner och sy också... för någon jävla gång. Har en hel hög med tyger och dessutom en massa kläder som behövs lagas/sys om. Jag har sååå mycket att göra!

Ny dator, nya kläder och förhoppningsvis en ny vardagssyssla... inte dåligt det. :)


sommartankar

Nog för att jag tycker att sommaren kan vara riktigt jobbig ibland, med alla äckliga insekter och stekande värme, så finns det faktiskt de stunder som jag bara älskar. Varma sommarkvällar är bland det mysigaste som finns. Det som jag också gärna gör, är att gå på stranden och plocka snäckor och höra hur havsvågorna rör sig. Jag försöker alltid se så långt bort det bara går, över havet mot horisonten...

Jag längtar faktiskt litegrann. Men jag behöver fan träna bort svullofettet som sitter runt magen först, hah! En ny bikini försöker jag hitta dessutom... tycker att det har börjat dyka upp lite mer vettiga bikinis numera. Sånna där som ger stöd och sitter bra, som inte bara är tyglappar med snören... det går att ha om man har små bröst, men det har då inte jag. Går väl om man har lite större också såklart, men jag är inte bekväm i det. Usch!

Håll tummarna för mig på tisdag förresten. ;)

söndagens kreativa verk

Det blev varken en "dagens bild" igår eller i fredes. Men skit i det, här kommer i alla fall min bild för den här dagen.



Inget originellt, men jag gillar den. Även denna är gjort i akvarell som de tidigare bilderna. :)

Lördag

Kom på att jag glömde totalt bort dagens bild igår. Jag hade fullt upp med att vara irriterad på försäkringskassan och arbetsförmedlingen hela dan.

Men i alla fall, vår kära sångerska i bandet har kommit hem för helgen och det var ju tänkt att vi skulle repa idag, men våra planer krockar med tiden så det blir antagligen ingenting... tråkigt nog. Imorgon hoppas jag på att vi kan repa, för vi har inte samlats i replokalen på en månad...

Idag hade jag tänkt festa till det lite, får se om jag hittar någon som är lika pepp som jag. Typ som TESS! Hon vill alltid göra saker. Det blir nog bra, kvällen räddad.

Sen har min mamma städat fram symaskinen och nu är det fritt fram att sy kläder. Woho! Nu ska det sys kjolar, byxor och en klänning... Har planer på en och annan väst också, köpte riktigt grymma tyger för ett tag sen (länge sen). Skinimitation, mörkgrått jeanstyg och en massa rutiga tyger.

 

Västen blir såfall i stil med Brodys och Kats hade jag tänkt... Får väl se vad jag lyckas göra med tyget. Det verkar vara lite bökigt det där låtsas skintyget, så västen blir kanske av jeans istället.

Försäkringskassan = jävla miffon Del 2

Okej, jag hade visserligen läst fel. Sånt som händer, bokstäverna hoppar iväg och blandar sig i mina ögon.
Men problemet kvarstod ändå, jag fick hem en lapp om att jag var sjukanmäl hos försäkringskassan och att jag skulle få hem en lapp till. Men nåt sånt har jag inte fått? Lappen ska vara inne senast på måndag... så jag ringde först och skällde på R på arbetsförmedlingen, sen ringde jag försäkringskassan och sa vad problemet var. Jag tror inte hon riktigt förstod det jag sa... Men hon skickar i alla fall den där blanketten som jag inte hittade på hemsidan. Så då var det problemet löst, tack gode Gud...

Försäkringskassan = jävla miffon = Försämringskassan

Nu får det fan vara nog! Det räcker tydligen inte med att man ska behöva irritera halvt ihjäl sig på arbetsförmedligen, man ska också behöva gå och bli galen på försäkringskassan. Vad fan är deras problem? Inte en jävel tycker om någon av dem.

Det hela började med att jag var sjuk en dag och kunde inte gå på den där kursen som jag gick på. Anledningen till det var att min mage var i krig, som jag brukar säga. Jävliga buksmärtor och jag vet inte från vilket håll skiten ska komma (munnen, röven? Ni fattar) och då vågar jag inte gå utanför toalettdörren ens. Jaja, tänkte ju jag, där förlorade jag 130 kronor eller vad det är, men det får jag stå ut med.

Nu har jag fått hem en lapp om att jag har skrivit på en annan lapp om att jag har varit sjuk. Nu ska jag skriva på ytterligare en lapp om att jag har varit sjuk, fast mer ingående. Jaha, kluddigt tycker jag men visst, om reglerna nu är sånna får jag gå med på det, inte mer med det. På den här lappen jag fick hem står där vilken lapp det är som jag ska skriva ut och fylla i. "Försäkran Aktivitetstöd/utvecklingsersättning vid sjukdom" (FK6402) heter lappen. Jag hittar inte namnet för lappen på hemsidan, men hittar koden för lappen. Men det är något som inte stämmer... "Försäkran Aktivitetstöd/utvecklingsersättning vid sjukdom av barn." Vadå barn? Sen trycker jag på länken och ska kolla pdf-filen, för jag tänker att de har kanske skrivit fel... Men nej, där står klart och tydligt "Vad har ditt barn varit sjuk med?" jag känner hur irritationen växer och trycker bort blanketten. Jag börjar titta runder efter någon annan blankett som ska ha det namnet jag letar efter, men icke. Dom kan ju inte förvänta sig att MIN MAMMA ska fylla i den där lappen och skicka iväg? Om jag nu är ett barn borde jag ju inte behöva söka jobb, för barnarbete är väl förbjudet i Sverige?




Nu en stund senare har jag sansat mig lite och återigen kollat pdf-filerna. Vad jag nu har fattat det som, så spelar det ingen roll om det är jag eller "mitt" barn som har varit sjuk, det är samma blankett som man ska fylla i. Men stämmer det verkligen? Det står att blanketten heter en sak på pappret jag fick och på hemsidan står det något annat... Herregud, hur ska dom ha det egentligen? Jävla miffon!

torsdag

Jag begav mig till stan idag och mötte upp Tess. Idag hade jag bestämt mig för att köpa de där strumpbyxorna som jag har skrivit och pratat om. Men icke. Hittade bara dom i leggingsform och det är hela strumpbyxor jag vill ha. Irritationen växer och jag blir bara mer och mer beslutsam om att jag SKA HA dom i strumpbyxor. INTE leggings. Så det så.

Var och tittade på Idas utställning i Jutan idag. För er som läser HD kan ni inte ha missat det, hon hade hela förstasidan på kulturdelen idag. (Jag blev så glad när jag såg det, så himla kul! Jag KÄNNER ju henne!) En fotoutställning om unga kvinnors vardagsrädsla. Jag kände igen mig i dem. Jag går också med nycklarna mellan fingrarna, överfallslarmet i andra handen och mobilen nära till hands. Sen när man tänker efter lite mer... att det ens ska behöva vara så? Vad är det för en värld vi lever i egentligen?

Spana in den lilla artiklen om Ida här.

Nu sitter jag här och försöker fixa mig ett par fräscha naglar... Och eftersom jag knappt har varit hemma idag så blir det ingen dagens bild. Ni får vänta tills imorgon. :) Istället blir det en av Ida Cederbergs bilder från utställningen...


Foto: Ida Cederberg

Jag hoppas att det var okej för dig Ida att jag la upp bilden!

färgklickar

Den här kvällen har jag tillbringat med Angelica. Det var kul! Vi pratade konstant om allt möjligt. Tiden rinner iväg så fort när jag är med henne. Underbara människa. :)

Nu till dagens bild...


Tänkte inte alls på detta när jag gjorde bilden, men visst är det lite PRIDE över den? Även denna är gjort i akvarell som de tidigare bilderna jag har lagt in. Jag gjorde den mest för jag kände att jag ville ha lite mer färg... Och så blev det en kvinnokropp klädd i "PRIDE." Haha. :)


wooonsdag

Usch, idag har jag sovit alldeles för länge. Men det är väl så det blir när det mesta inte riktigt är som man skulle vilja ha det... Det som stör mig mest just nu är att jag inte har något jobb. Jag skulle verkligen vilja tjäna mina egna pengar och slippa leva som en parasit på mina föräldrar. Så med andra ord, när ska jag få ett eget liv?

Idag ska jag träffa Angelica, det ska bli kul. Jag behöver verkligen göra något! Och sen blir det väl till att köpa lite nya fräscha grejer till mig själv för mina sista pengar... Hårsprayen är i pincip slut och jag bara MÅSTE ha hårspray! Ett nytt nagellack skulle inte heller vara fel... Och strumpbyxor! Nu ska jag ta och köpa dom där som är spetsmönstrade! Hur heta som helst.

Leggings från Lindex. :)
Det är ju inte dom här jag har spanat in från början, men jag hittade inget annat liknande.

Hm, jag skulle ju behöva en massa, massa nya kläder också. Men det har jag inte råd med. Jag får väl se vad jag kan hitta i tygväg här hemma och sy lite istället.


En-så-länge-header

Jag klarar inte av att se min blogg halvfärdig, så jag kände mig tvungen att försöka åtgärda problemet. Eftersom jag inte har något spexigt program som photoshop eller så i den här idiotdatorn, så fick det bli PAINT! Därför ser det ut lite därefter... Tråkigt nog... Men jag tycker i alla fall det är bättre än ett vitt tomt område. För det är det värsta jag vet! Usch!

Fortsättning på den trista tisdagen

Så, vad har jag gjort härnäst? Jag har målat, legat i sängen och glott, målat lite till, legat i sängen och tänkt... Livlig dag. Eller inte. Men här är i alla fall dagens bild.



Jag ber om ursäkt för den asfula texten rätt över bilden, men så går det när man bara har paint att förlita sig på! Men sen och andra sidan så bryr jag mig inte. Enjoy.


En helt vanlig tråkig tisdag

Efter att ha sovit grymt dåligt inatt, fick kroppen nog och jag vaknade vid halv åtta. Jag försökte somna om, men förgäves. När klockan blev nio så bestämde jag mig att det var lika bra att stiga upp ur sängen... för att sen lägga mig på nästa ställe; soffan! Jag slog igång tv:n och hela morgonen/förmiddagen tillbringades vid den numera platta dumburken. Sedan lyckades jag somna på soffan runt elva, och vaknade vid halv ett. Eller tjugo över tolv... Något sånt. Jag tänkte då att det fick vara nog med slöheterna... och satte mig vid datorn. Jag loggar in på bilddagboken och märker att jag har fått lite respons på det jag har gjort. Det värmde. Kul att se verkligen, det får bli min drivkraft för dagen, nu vet jag att det faktiskt är lönt att fortsätta. Även om jag har vetat det hela tiden... Men det är dom små sakerna, berömmelserna som får en att le och känna att man inte ska behöva tvivla. Underbart. Även om det händer (eller inte händer...) många tråkiga grejer just nu så väljer jag att vara glad. För det är ju detta jag vill och blir glad av.

Sen tänkte jag avslöja att jag faktiskt har börjat rita på en hel serie... Den är baserad på en dröm jag har haft. Eller ja, om det nu verkligen var en dröm... Ni får se sen. ;)


måndag och dagens bild

Idag har jag känt en miljon olika känslor. Eller ja, inte bokstavligen, men det känns så. Och när jag de stunderna är jag som mest kreativ (livet som konstnär...) jag har skrivit en hel låt, kommit på gitarriff och målat. Tänkte börja med "dagens bild" i min blogg... Mest för att jag ska ha något speciellt att göra om dagarna. Så här kommer då dagens bild:



Tråkigt bara att jag fortfarande inte kan skanna in bilderna... Inte heller redigera dem. Men men...
Här har jag då användt mig av akvarell.


en kreativ söndag

I eftermiddags satte jag mig ner för att rita. Tänkte att det var längesen jag åstakom något ordentligt, så jag valde att rita av en bild. Jag hittade en som såg perfekt ut och började rita. Ett par timmar senare blev det ett resultat som jag är rät så nöjd med. (En och annan liten smådetalj som jag kan störa mig på, men skit i det, det är bagateller) Och som jag har skrivit ett par gånger innan, så fungerar inte vår dator och den jag sitter vid nu har jag bara lånat. Den är seg och trög och åt helvete egentligen. Men den duger... Jag har då alltså inte skannat in bilden, utan det fick bli en taskig digitalkamerabild. Jag kan inte heller redigera den på något sätt, för jag har inte photoshop för tillfället.



Ser ni vem det är?

på gång...

Nu har äntligen min mor och hennes sambo börjat kolla efter en ny dator. Att det ska ta så lång tid? Mitt tjat har väl lönat sig... Och nu hoppas jag på att den andra datorn vi har är värd att laga. För då får jag en egen dator... Och det skulle jag verkligen behöva. De snackade först något om en minidator till mig, men alltså... Hur funkar det när jag har hemsidor att göra? Inte för att vara bortskämd på något sätt, men det skulle nog inte bli bra trot jag... Och det är just det jag måste ha, en dator där jag kan göra mina hemsidor, redigera mina bilder i och spela The Sims. Och ja, en massa mer. Heh.
I alla fall, nu har jag gett mig fan på att satsa på mitt yrke som illustratör. Jag vill komma ur arbetsförmedlingens grepp så fort som möjligt. Jag orkar seriöst inte med dessa nedvärderande "människor" som konspirerar mot oss vanliga jordbor. Nej, det måste få ett slut och en ny början, en mycket bättre början!

En sån jävla kväll

Igår var sämsta dagen någonsin. Jag har sagt att jag inte ska skriva negativa saker i min blogg, så därför tänker jag inte säga så mycket. Jag tyckte att kvällen började bra, men slutade i total misär. Nej, fyfan! Jag hoppas att det ALDRIG händer något sånt här igen. För många känslor stod på spel. Nu ska jag glömma och gå vidare.



En halvtråkig bild på mig under kvällens begynnelse. Innan allt...

RSS 2.0