Ny blogg

Nu har jag skrivit ett par inlägg i den nya bloggen och det känns bra. Jag är nog nöjd med namnet... Designen håller jag på att experimentera med fortfarande men medans jag gör det kan ni få länke dit: http://rimfaxe.blogg.se
Det är svårt med domännamn, alla dom jag EGENTLOGEN ville ha är upptagna. Det var ju typiskt! Men sen hittade jag Rimfaxe. Jag fasntade för namnet helt enkelt. Lät det inte fint? Nåja... Hoppas jag inte krånglar till det... Men det tycker jag inte. Bye bye tonårsbloggen. :)
(Den finns kvar ett tag till, men jag lägger hädanefter all energi på den nya bloggen)

Snart ny blogg

Jag har gjort en ny blogg, men lägger inte ut någon länk ännu för jag vill känna mig fram om namnet på bloggen är rätt. Jag kom på några geniala namn som jag verkligen ville ha, såklart var dom upptagna. Än mer irriterande var det när jag upptäckte att ägaren av bloggnamnen inte har uppdaterat sina bloggar sen 2009. Och där är kanske MAX tre inlägg. Inga bilder. Vilket slöseri... Det retar mig. Men snart får ni den nya adressen, om jag inte lyckas få några av de namnen som jag verkligen vill ha.

Makeover?

Jag vill ha en makeover. På allt. På mitt liv. På min situation. Rensa ut det gamla och in med det nya. Sätta upp nya mål. Just nu känns det bara som jag står och stampar på samma ställe och jag vet inte hur saker och ting blir. Jag vill helst inte lägga upp en reservplan, även om jag redan har gjort det. Men jag ska göra ALLT för att första planen ska gå igenom. Det är mitt främsta mål. Sen... Den här bloggen har jag haft sen jag vet inte när. Vågar inte kolla genom det gamla jag har. Jag funderar på att låsa den och starta en ny... med ett bloggnamn som man kan stava till och eventuellt komma ihåg. Det är väl rätt bra om man kanske vill ha läsare?
 
Jag har ju vedervärdigt, men vill nog hålla den bloggen till enbart mina serier. Eller? Ska jag slå samman allt? Nej. Det faller då tycker jag. Varför nöja sig med en, när man kan ha två? Det känns som det skulle kunna vara en liten nystart. Kändes som jag blev lite pepp på det här! Några förslag?
 
Ju mer jag tänker på det desto mer låter det som en riktig toppenidé. Det kommer nog att bli så. Givetvis säger jag till i god tid innan jag låser denna... för gott. ;) (bara dom orden få mig ännu mer pepp)

Kladdikludd

Lite kluddikladd sent en torsdagkväll.
 

Kallblodig

Nu vet jag hur det är att vara ett kallblodigt djur. Likt en ödla lägger jag mig i solen när jag känner att kroppstemperaturen sjunker. Där sitter jag tills jag känner första svettdroppen och känner att energin är tillbaka. Då gör jag mina sysslor i precis den takt som energin tillåter. Allt eftersom värmen börjar försvinna blir jag segare, stelare och tröttare. Det är precis som om blodet blir trögflytande. Då är det dags för samma procedur igen, att få upp värmen. Det behöver nödvändigtvis inte vara just sol, eftersom jag faktiskt inte är en ödla. Ett varmt bad kan också fungera. Där ligger jag tills jag nästan studsar upp ur badkaret av värmeslag. Jag hivar i mig lite vatten och sysselsätter mig med något. Efter en stund känner jag att jag måste ha något i magen, har ju för tusan inte ätit på hela dagen. Jag gör mig en smoothie på frysta bär. Det var kanske ingen bra plan, eftersom det var fruktansvärd kall. Tillbaka till ruta ett. Nu fryser jag.
 
Nu vet jag hur de kallblodiga har det. Och de vet hur det är att ha feber som människa.
 

Pencillinkur nr 2

Sådärja, då har jag varit hos doktorn IGEN. Hon tittade mig i halsen och förstod att jag hade riktigt ont och sa sen att det är inte helt ovanligt att åka på halsfluss återigen när man precis har haft det. Eftersom halsmandlarna är gropiga kan bacillerna gotta in sig där och gömma sig...
Jag har i alla fall fått en ny pencillinkur, en annan starkare sort och tabletterna är turkosa. Bilden här under göra inte riktigt färgen rättvisa, då dom har starkare färg i verkligheten.
 
Efter den här kuren hoppas jag verkligen att skiten går över, jag är så fruktansvärt trött på detta! Har även sjukanmält mig idag, kan (såklart) inte jobba i det här tillståndet. Jag har feber i kroppen och som de flesta vet har man ingen ork eller energi till att göra något.
 

Immunboosters

Sådärja, nu har jag införskaffat immunförsvarstärkande varor, i form av broccoli, vitlök, ingefära, svart vinbärsjuice och äpplen. Det finns såklart mer saker som är immunförstärkande, men det fick bli det här just nu. Jag har precis gjort en immunbooster shot a la Anna Skipper, satan vad bra! Den kändes nyttig och smakade faktiskt rätt gott. Jag kan nästan känna hur det skrämmer iväg bakterierna i kroppen... sen om den botar halsfluss är en annan femma.
 
Jag glömde ta bild på det, tänkte att jag skulle bli lite mer kreativ med min blogg... Det är ju kul med lite bilder också, eller hur?

Halsfluss x 2

För två veckor sen åkte jag på halsfluss. Det var inget snack om saken, en jävla feber, ont i halsen (har aldrig varit med om liknande) och dom där vita fläckarna. Jag fick pencillin, käkade skiten i 10 dagar och i söndags tog jag den sista tabletten. Idag onsdag, är skiten tillbaka igen. Det började igårkväll att jag hade ont i halsen... Som bekant kan man bli sjuk igen efter en pencillinkur eftersom det slår ut hela immunförsvaret, men halsfluss... IGEN? Jag har ont på samma sätt igen och dom där vita fläckarna är tillbaka. Det går inte att ta miste på det. Inte mycket att göra åt saken, jag ringde vårdcentralen och ska pallra mig dit imorgon... alternativt gå dit under akuttiden ikväll om det blir värre. Bara jag inte får feber igen. Fan. Jag som hade sett fram emot att få dricka vin på lördag på några av mammas vänners fest. Men det skiter sig antagligen. Trött jag blir...

Bakslag

Åt helvete med allt. Jag vet inte om jag ska skratta eller om jag ska gråta. Ingenting går som jag vill. Just nu lever jag i ovisshet, och jag hatar det. Jag vill ha klara besked, inga "kansken." Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Tänka om? Men jag vill ju detta. Vad fan ska jag annars göra?
 
Det är nu jag känner att jag inte är en del av den här världen. Jag lever i fel århundrade, eller något. Kunde inte min blogg ha blivit värsta känd så att jag hade kunnat tjäna pengar på den? Man kanske ska satsa? Bland alla andra miljoner bloggar? Vad ska man då skriva om, mode?? Jag tycker det är kul, men fan, har man inte en svensson-stil så går det fan inte hem. Så det lägger jag nog på hyllan.
 
Musiker? Det är svårt som fan, jag kanske ska söka till ett av dom där musikprogramen? Nu har idol lagt ner, men det kanske kommer tillbaka igen?
 
Konstnär? Och vem skulle se just mig av alla andra miljoner konstnärer?
 
Vinna på triss eller lotto? Chansen är en på miljonen. Bokstavligen.
 
Tatuerare? Ja, det är just det som inte går. Dyrt yrke, dyra maskiner och allt annat är också dyrt. Inte för att jag på något sätt TROR att jag skulle bli miljonär på det här men vad fan, jag vill betala mitt hem och ha mat på bordet.
 
Jag är rätt bitter just nu. Jag tror på mig själv, men när det bara blir bakslag eller andra käppar i hjulen blir jag frustrerad. Jag försöker och försöker, gång på gång men kommer just nu ingenvart. Tur att jag har en blogg att gnälla av mig på. Bloggen som aldrig blev stor och känd. Bloggen vars namn ingen kan stava till. Dags att skaffa en ny blogg?
 
Jag behöver vägledning. 

I am Mystiqe

 
Innan Halloweenruschen drar igång på riktigt tänkte jag ta tag i saken med att bli expert på allt smink. Här har jag testat en ny kroppsfärg, eller ja ny och ny, ett annat märke än vad jag är van vid. Lite billigare så jag förväntade mig ingenting. Men det blev rätt bra! Man kan se penseldragen på vissa ställen och jag har målat två lager för att få bort de värsta strecken men justeringar får man nog alltid göra oavsett färg. Allt som allt var färgen bättre än jag trodde och den blir godkänd av mig. Sämre var det med glansgelen som jag provade... Den gav den effekt jag ville ha men den ville typ aldrig torka och rann iväg MED färgen istället! Efter en stund hade jag ljusa fläckar där glansgelen hade suttit. Ingen hit alltså... Eller så vet jag inte hur man använder den, men det betyder vilket fall som helst att vanliga människor som inte sysslar med sånt här i normala fall kan hantera den. Så den stryker vi!
 
Jag har givetvis fixat lite i photoshop, ögonen, som ni kanske ser... Har förbättrat färgerna EN ANING, jag lovar att jag var fruktansvärt blå innan photoshop. Mitt hår? Ja, det är orange i verkligheten...
 
Färgen kostar 49 kr från Butterick's.
Märket heter "Hesse"

RSS 2.0