Glidslem backstage @ The Tivoli

Jag har satt ihop lite fula klipp från när jag filmade backstage på The Tivoli... Enjoy!


Bostadslös?

För att kunna flytta hemifrån behöver man pengar, för att få pengar behöver man ett jobb. Det kan vem som helst räkna ut. Men sen när man väl har fått jobb, ett kul jobb dessutom, har mer pengar och sedan inser att man inte ens har råd med en etta, då blir man nästan depprimerad. Snacka om fail? Ja, som ni förstår är jag ganska tjurig just nu, känns som jag missar allt det där roliga som händer inne i stan. Och så sitter jag här, ute på landet bland får, hästar och kor... Nej, det är inget liv för en 20:åring med alltför mycket spring i benen och behov av JÄMNÅRIGA människor. här finns det bara medelålders par och fyllebönder som närmar sig pensionsålder. Jag mår illa. Riktigt jävla illa.

Om jag nu ska kunna flytta måste jag byta jobb. Och hur roligt är nu det på en skala? Jag har lyckats hitta en plats där jag får se ut precis hur jag vill. Nästan, hela och rena kläder, men det är liksom ingen större sak, tycker jag. Jag menar inte att jag ska behöva se ut likadan ut som när jag har en spelning, med håret åt alal håll, trasiga kläder och mycket smink. Nej, det är bara dom där sista detaljerna som jag verkligen inte vill göra mig av med. Färgerna i håret och mina få piercingar. Eller är det jag som är löjlig? För mig känns det nästan kränkande, att jag inte får ha håret som jag vill eller att jag verkligen måste ta ut min enda piercing i ansiktet. Att ta bort alla intressanta detaljer... Det är att trycka ner mig och min stil. Så känner jag det. Så då är nästa fråga, borde jag "växa upp" eller stå för min sak? Alternativ två är ju mer min grej, jag slår hellre näven i bordet och skiter i vilket, än viker undan för någon annan.

Jag får väl stå ut lite till, jag får igen allt när jag är rockstjärna. ;)

POPKORN

Ja, som alla vet så var det ju popkorn igår. Tyvärr gick vi inte vidare, men det gör ingenting, det var vår roligaste spelning hittills och vi är nöjda. Jag menar, vi stod trots allt på scenen inne på The Tivoli, det var mycket folk och stim, SAMT att vi spelade sist. Kvällen var kanon. :)

Nästa projekt blir att arbeta på nytt material.


HD

Då var vi med i HD... Igen. Vi fick lite extra uppmärksamhet i och med att vi är det enda bandet i hela popkorntävlingen som består av enbart tjejer. Så idag, blir det konkurrerande med en massa killar. BARA killar. Vi får väl se hur det går, håll tummarna ;)

Popkorn är på the Tivoli ikväll, insläpp 19.00 och inträdet kostar 50 kr, med TP 20 kr.



För att komma till artikeln så tryck HÄR!

Idag gäller det, WÖÖW!!!

Ett bra liv

Just nu befinner jag mig i min mormors lägenhet. Anledningen till det är att hon är bortrest, och jag lånar hennes lägenhet för tillfället. Vattnar blommor, hälsar på vänner och lite så.

Idag är en sån dag då jag bara känner för att tänka. Jag orkar liksom inget annat. Vad jag tänker på? Allt. Jag hänger inte riktigt med i svängarna här, dagarna går fort, alldeles för fort. Allt händer på en gång känns det som. Att kunna stanna tiden känns lockande just nu. Bara ta en paus, andas och känna att jag lever. Jag mår inte dåligt över något, tvärtom, mitt liv har verkligen tagit fart och allt rullar på i just rätt riktning. Jag har faktiskt aldrig mått bättre. Jag har det som jag älskar och brinner för mest, mitt band, ett lysande band dessutom. För att inte tala om mitt jobb, jag har alltid roligt där och har bra arbetskamrater. Allt är bra, lite för bra.

Bästa bilden ever

Haha jag dör litegrann här, det är väl bra, jag menar att jag kan roa mig själv. ;) Kände mig lite kreativ nämligen, och ni som har lite koll på Sex Pistols vet nog vart jag har fått min inspiration ifrån. Hahahaha ;)


Allmänt en söndag

Idag ringde Mikael Sörling mig, han jobbar som recensent för bland annat Close up-Magazine. Och den tidningen känner jag självklart till, köper den lite då och då. Han ringde och gjorde en liten intervju, ingen större intervju, det var mest lite allmäna frågor om bandet, som till exempel när vi bildades, om vi har haft mycket spelningar, vad som är på gång, osv. Lite spännande, och ännu mer spännande är att vi ska vara med i Close up, jag vet dock inte när, det glömde jag fråga. Men det märker vi ju! Snart är jag rockstjärna ;)

Ni kan spana in Sörlings blogg HÄR!

Annars? Jodå, kilona rasar och jag har aldrig mått bättre. För två veckor sen valde jag att ändra mina matvanor, för jag är trött på att se ut som en uppsvälld ballong. Under dessa två veckor har jag gått ner 1.6 kg, känns rätt gött att gå ner i vikt fast jag inte motionerar ;) Men det kommer det också, känner att jag behöver bygga lite muskler. Nu tänker jag inte ligga på och pumpa på ett gym och bli någon form av butch, nej, jag tänkte mig mer lite småövningar, som situps och det där vanliga. När jag var på Camo Camp i våras gjorde vi något som kallades "BRAK," vilket är morgongympa (eller uppvärmningsgympa) som dom gör i lumpen. Det var faktiskt rätt effektivt, för att inte tala om den där hinderbanan...(!) Nåja, lite mer motion och övningar, samt minskla i vikt och mått, kommer att göra mig till årets pudding. Bara vänta och se. ;)

Veckan som kommer ska jag bo i stan, min kära mormor ska till Chile och jag får låna hennes lägenhet under tiden. Känns riktigt gött. :)

Nu ska jag vara en riktig nörd och spela lite the Sims.


Dagens fynd

Finns det något roligare än att fynda? Häromdagen blev det en klänning från Gina Tricot för 49 kr, tidigare har den kostat 249 kr, mer nöjd kan man inte bli. Idag vann jag en auktion på tradera, en Misfits-tröja för 51 kr, inklusive frakt. Inte dåligt det inte! Med tanke på att frakten går på 24 kr. Woho! Tröjan är visserligen i storlek L, men eftersom jag är en sån kreativ person och har tillgång till symaskin, så fixar jag biffen hur lätt som helst. Kanske till och med lite snyggare ;)



Nu ska jag bara vinna en tröja till...


Intervju + Recension

Igår förmiddag ringde tidningen City Helsingborg och väckte mig. De ringde i samband med popkorn, och hade valt ut 4 band utav 24 som de skulle intervjua, just för deras udda bandnamn... och vi är en av dom. I och med dom väckte mig, så jag vet jag inte riktigt vad jag svarade, ganska bra blev det ändå, är inte helt nöjd med fråga två, när jag läser det skrattar jag nästan så jag dör, men skit i det, gjort är gjort.



HÄR kan du komma till dagens nättidning, om du inte råkar ha pappersexemplaret.

Dessutom har Mikael Sörling, som jobbar för tidningen Close up-magazine, recenserat vår demo. Recensionen kan du läsa HÄR!

Sörling kommer även att göra en intrevju med oss. :)

PÅMINNELSE! Idag börjar första omgången av popkorn, och om två veckor, den 27:e januari för att vara exakt, är det vår tur. Sugen? Kom då till the Tivoli, insläppet är 19.00 och inträdet kostar 50 kr. KOM OCH STÖD OSS!!!

Skohysteri

Nu är jag sån där igen, helt galen i skor. Egentligen är det bra att jag har lite större fötter, för då slipper jag köpa skor stup i kvarten. Ska jag vara helt ärlig, så tror jag att jag såfall skulle vara en sån där skomänniska, som har hela garderoben full med skor. Haha! Jag har märkt att vårens/sommarens skomode kommer vara grymt, så nu har jag hittat lite godbitar som jag är riktigt sugen på. Inte för att jag bryr mig om modet, men när det väl kommer lite häftiga och billigare kläder/skor får man ju passa på, eller hur?

  
Den första skon är jag riktigt sugen på. Den andra skon är mer ett "kanske," även den är jättesnygg, men kanske lite tråkig. För just nu är jag inne på ett par lite roligare skor. Sko nummer 2 är jag också väldigt sugen på. Så det är nummer 1 eller nummer 3 som det kanske blir. Jag gillar spännet som går runt ankeln på sko 1, därför överväger den en del... Men sko 3 är också läcker, turkos/blå ormskinnsmönster... Åh, jag vet inte! Vi får se om 2 veckor när lönen kommer. ;) tänkte att jag skulle ha något snyggare på fötterna när vi spelar på the Tivoli, jag är bara så grymt jävla trött på mina vanliga tygkänger. Usch!

Fylla år?

Om 39 dagar fyller jag 21 år. Jag hade ingen större fest när jag fyllde 20. Vilket är lite tråkigt tycker jag. Men det är inte lätt heller, när jag bor ute på landet och alla andra är inne i stan. Känns jävligt off att bjuda hem folk här, för att sen åka in till stan igen och festa vidare. Nej, det där håller inte riktigt. Och tanken på att hyra lokal får mig att spy, så jävla märkvärdigt är det inte... Men menst handlar det om att det känns så förbaskat opersonligt. Och jag vill bara spy ännu mer när jag måste gå upp innan jag ens har hunnit vakna för att städa den förbannade lokalen. Nej, tack. Jag vill kunna ligga och vara bakis två dagar innan jag tar tag i saken för att röja undan skräp, burkar och annan skit. Så jävla uselt, ge mig gärna förslag om vad jag kan göra på min födelsedag. :)

Just nu, just idag

Nu har jag en period då jag har blivit asdåligt på att blogga. Varför? Kanske för att jag inte riktigt har lust och ork. Men jag borde ha det, det är kreativt och man får använda fantasin. Skärpning? Jomenvisst, tänkte försöka bli ännu mer kreativ, men innan jag kan bli det, måste jag röja undan på mitt rum. Är där kaos, är det lite svårt att sätta sig ner för att skapa något fint. Usch. Imorgon är jag ledig, så jag bör ta tag i saken då. Sen funderar jag på att eventuellt videoblogga. Hahahahhaa, jag kan inte säga ordet, får bara tänka på alla fjortisar som står framför speglen med sin kamera och pratar om deras ganska (jävligt) ointressanta dag i skolan. Eller när dom var på Gina Tricot... Inte för att det är något fel på Gina Tricot, men jag känner bara "vad fan är det här?" när dom står och babblar om sina leggings, REA-koftor och när dom var på "donken" och köpte en cola. Hahahaha, nej, jag vill göra något mer... kreativt. ;)

Vi får väl se vad det blir utav det hela. Puss Hej!

RSS 2.0