Sassa Releasfest

RELEASEPARTY

5 maj

PANNKAKSLADAN
i
Höganäs

Kl. 19.00 – 01.00

SASSA & The Sixx


Förband:
MOA Bergström med sin gitarr
GLIDSLEM – fyra punktjejer som deltog i årets Popkorn-tävling

Ett BEGRÄNSAT antal biljetter! Endast förköp! Fri ålder. Pannkaksladan har fullständiga rättigheter.

Biljettpriser:
160 kr
Inträde, tacobuffé inklusive dryck (med eller utan alkohol), biljettnumret är även lottnummer för bland annat signerade CD och särskilda, lite mer exklusiva, vinster.

50 kr
Inträde och utlottning av signerade CD med mera. Givetvis kan man köpa mat och dryck själv.

Från och med lördagen den 21 april, garanterar vi att biljetter finns att köpa här:
Audio Video
Södergatan
Helsingborg

ROCKS
Väla Köpcentrum
Helsingborg

City Gross
Höganäs


Total El & IT (Nordways Store)
Köpmansgatan 19
Höganäs

Man kan också boka biljett via Bankgiro:
Bg 5651-6578
Ange tydligt För och Efternamn och märk även betalningen med ”SASSA”
Biljett hämtas vid entrén.

Även förbanden säljer buffé-biljetter.

Köpt biljett återtages ej.

 

TÄVLING
Vi lottar ut TVÅ buffébiljetter!

GILLA Sassa Music på Facebook och följ instruktionerna där.
Sista anmälningsdag: 25 april
Vinnarna meddelas 26 april.
Biljetterna avhämtas i era namn den 5 maj vid entrén.

 

Övrig information:
Legitimation krävs redan i entrén för köp av alkoholhaltiga drycker. Underåriga kommer att markeras med kryss på handen. Samma gäller dem som saknar legitimation och åldern inte är uppenbar.

Pannkaksladan i Höganäs: http://pannkaksladan.se/page4/page4.html
(utförlig vägbeskrivning från flera håll)

Mer på:
sassamusic.com
Vi Glidslemmare säljer även biljetter, endast buffébiljetter.

Tandhelvete II

Det är betydligt bättre med tanden nu, jag kan nästan tugga normalt och jag har inte ont. Det är lite svullet fortfarande men nu kan jag i alla fall borsta tänderna utan att skrika och gråta av smärta. SKÖNT!

Resa

Det blir förhoppningsvis en resa till Tyskland i Maj. Jag håller tummarna, jag vill verkligen detta! Förutom att ha varit i Danmark (räknas inte som man är Helsingborgare) och Finland så har jag i princip inte rest. Förutom den gången mormor tog med mig till Turkiet när jag var 7-8 år. Jag har en vän som studerar i München och det hade verkligen varit roligt att få komma iväg.
En resa. Det låter så fint i mina öron. Att få komma iväg och upptäcka ett annat land.
Jag vet inte hur många gånger jag har laddat upp den här bilden,
men här har vi då Ayla (som studerar i Tyskland) och Helena, som jag ska åka med såfall.
Nästan en liten reunion ;)
Den här bilden är från Augustibuller 2006. Total lycka, det var så jävla roligt.
Och sönderbrända armar till tusen. (Jag längst till höger...)

Tandhelvete

Min visdomstand tar död på mig, kinden och halva halsen är svullen och jag har ont. Vaför har jag ett sånt jävla jox med dom här jävla visdomständerna? Jag känner hur de trycker på resten av tänderna och det gör ont när jag äter. Fan i helvete, jag lever på ipren och sköljer med hexadent och jag hoppas innerligt det blir bättre snart. När det är som värst kan jag knappt öppna käften och det känns som jag har ont i örat! Känns som någon får kolla på det här. Mööööööög. :/

I sold my soul to Iron Fist

När skattepengarna kommer...
Det blir kanske inte alla, men något par ska jag ha i alla fall!
(Trashy trashy!!! ÄLSKAR!!!)


Svartrockarkänger? Haha

Alla skor har jag hittat på brandos.se

Sockerfri

Jag har varit sockerfri nu i 2½ dag. Första dagen gick bra, igår gick också rätt bra men jag börjar känna nu att jag håller på att bli galen. Jag vet inte om det bara är psykiskt att jag "inte får" äta socker eller om det är abstinens? Jag har varit med om värre, så jag tror det sitter lite psykiskt. Jag har mörk choklad (70%) ifall det skulle krisa. ;)

Den här dagen ska jag ägna åt städning. Det behövs.

Billig och miljövänlig kreativitet

Min kreativa sida satte fart ordentligt efter en vända på väla. Här har jag gjort en ljuslykta av en gammal honungsburk.

Det jag har använt är:

- honungsburk (vilket glasburk som helt funkar, tänkte ta en sån där som det har varit tacosås innan i, men jag tycker dom är för smala för att lirka ner ett värmeljus i, honungsburken är lite bättre)
- ris
- karamellfärg
- gammalt halsband

Riset färgade jag i en skål med karamellfärg (rött + blått = lila) sen lät jag det torka. Den här idén fick jag från Inzpiratidningen, mycket rolig och billig idé till dekorationssand (sten? ris?) . :)
Honungsburken fick ligga ett tag i varmt vatten med diskmedel för att få bort etiketten och limresterna. Sen var det bara att torka av burken, hälla i riset, slänga på det gamla halsbandet och i med värmeljuset. Busenkelt!


Att lyckas

Jag har ett bestämt mål och jag tänker försöka nå det till varje pris. Om det så ska ta 50 år till, så ska jag ta mig dit. Envishet, beslusamhet och hårt arbete lönar sig. Och det ska löna sig. För jag tänker inte ge upp det som jag en gång har satt som mål.

Jag vill, jag kan, jag SKA.

Socker

Hur det har gått? Ja, det har ju varit påskhelg så det har gått käpprakt åt pipsvängen. Men jag är åtminstonde metveten om allt och det går faktiskt framåt. Jag åt ett par bitar lösgodis innan idag, men annars har jag inte gjort det. Nu ikväll när jag blev sugen på något gjorde jag någon form av glass av blåbär, hallon och yogurt. Inget socker! Det gjorde susen faktiskt. Efter det var jag inte sugen längre. Glad jag blir! När man övervinner sånt här blir man ännu mer peppad. :)

Nu är påskhelgen efter och jag ska ta tag i skiten på riktigt. Det hela motiverar mig ännu mer också när jag märker att centimeterna försvinner runt magen. Underbart!
Jag tittade på några gamla bilder för något år sen... Det är skillnad, mina armar är smalare, magen är mindre och jag är inte lika uppblåst i ansiktet längre.

:D

Fotosession med bandet imorgon, hoppas jag känner mig lika snygg imorgon som jag gör idag.En fjöntig posebild på mig.

The art of music

Jag kan leva på det här. Känslan som bara en bra spelning ger. Det här kan jag leva på några dagar, och då spelar det ingen roll om jag får varken mat, vatten eller sömn. För det är det här som jag älskar. Att få gå upp på scen och ge järnet är bara så jävla roligt. Det är som ett litet skådespel, och sånt är jag ganska så bra på. Ljudet av rundgång, den distade gitarren och samspelet med de andra musikerna. Att få skapa, att få spela, att få gå in i sin egna lilla värld för en liten stund. Här är jag, såhär låter jag och såhär spelar jag. Gillar ni inte det, så är det okej för mig. Gillar ni det, är jag er evigt tacksam. Det mesta handlar givetvis mest om mig, jag gör det här för min egna skull men jag är inte ett skit om ingen gillar det.

Jag är inte bäst på att spela gitarr, jag är inte bäst på att sjunga och jag har inte ett perfekt utseende.
Men jag gör det ändå. För jag vet att det blir vad man gör det till. Jag gör så gott jag kan, jag gör allt för att det ska låta bra. Och jag älskar varenda sekund av det.

Konsten att skapa musik.

Kärlek.


Glad Påsk


Glidslem intar Metalbaren

Imorgon blir det ordentligt med äggröra på Metalbaren i Helsingborg, vi i Glidslem, VA!? och Slöa Knivar kommer att röja järnet! Har ni inget bättre för er denna kväll eller har tröttnat på både sill och ägg, är ni mer än välkomna hit! Det kostar ingenting, det är 18-års gräns och det finns hur mycket alkoholhaltiga drycker som helst att köpa i baren. OCH... Vi kommer ha med oss både plattor och tröjor, om någon känner sig manad.
Det viktigaste är att ni är där! VI SES!

Från The Tivolis hemsida.


zigenare

Dom här örhängena fyndade jag på Glitter för några månader sen men har inte haft modet att använda dom förräns nu... Jag provade dom nu ikväll och det kändes helt okej, HELT RÄTT faktiskt! Jag har turkosa naglar också, hej hå zigenarbrud!...och grönt/svart hår givetvis. ;)

Dag 2

Jag har redan fuskat, jag åt en glass, OKEJ? Det är kanske inte hela världen, men jag åt dessutom några 8 chokladpraliner igårkväll. Hahaha. Jag är så jävla kass, jag kanske skulla ha väntat till efter påskhelgen? Mitt jävla nöt. Men bara för det tänker jag inte köpa något godis så att jag vräker i mig så som jag brukar göra... Att jag åt några praliner och en glass är väl inte... dödligt?

Idag spelade jag och tjejerna i bandet på tjejmässan i Landskrona. Det gick bra, vi spelade nog 20 minuter? Men det var roligt, fast typ mer än hälften av publiken verkade snea oss... Men men... På lördag, självaste påskafton spelar vi på Metalbaren tillsammans med Slöa knivar och VA!?.
Det ska bli riktigt kul och ösigt som fan, hoppas bara vi får ihop förstärkare och resten av utrustningen...

Dag 1

Nu har jag stämplat mig med "sockermissbrukare" all in, tryckte även in det i den nya headern. Jag kommer att göra en snyggare header vid ett annat tillfälle.

Idag är det dag 1, jag känner mig något skamlig, eller vad man ska säga, sen "erkännandet" igår. Men också bra. Jag har något att se fram emot och jag tror att det här kommer att hjälpa mig att komma över det. Det tysta problemet är inte tyst längre. Nu vet alla om det och jag ska få bukt med det en gång för alla.

Idag är det sista repan inför spelningen i Landskrona imorgon (Tjejmässan, vi spelar 16.30 på gullstand skolan, gamla aktivitetshuset) och inför metalbaren på lördag. Vi har inte riktigt varit ute i tid för att ordna alla grejer till giget på lördag, men det löser sig hoppas jag.

Den sockerfria dagen, dag 1.

sockermissbrukare

Jag tänkte erkänna en grej. Som ni kanske förstår avslöjar rubriken en hel del. Jag har nog blundat för det här rätt länge, men känner att det måste fram. Och jag skriver det här bara för att få bukt med mig själv.

Det är absolut inte nyttigt att vara sockerberoende. Jag har kämpat med skiten nu i några år och är riktigt trött på det. Det går ett par veckor, sen råkar jag få i mig något sött igen och sen är det kört. Jag är som många andra missbrukare, jag borde inte ha med skiten att göra över huvudtaget.

Det kanske inte låter fullt så allvarligt. Det beror såklart i vilken mängd, men vid det här laget har ni kanske gissat på att det handlar inte om några lagom mängder. Jag kan inte äta socker i en lagom mängd. Jag erkänner! Tar jag en bit så är det kört. Då trycker jag i mig resten också, vad det än handlar om. När jag börjar må illa, går jag iväg och dricker vatten och sen sätter jag igång igen...

Detta har nog ett stort finger med i spelet när det gäller vikten. Jag har alltid varit lite överviktig, förutom sista året på gymnasiet, jag kan för allt i världen inte förstå hur jag kunde få på mig dom där jeansen, som inte ens går över rumpan idag... (Inte för att jag strävar efter att vara trådsmal, men jag har ca 10-15 kg övervikt som jag inte tror är så hälsosamt)

För att inte tala om belöningsystemet i hjärnan. När helgen närmar sig eller när jag har tråkigt, dyker en tanke upp i stil med "skulle det inte vara gott med lite sött nu? Det är ju trots allt helg... du har varit duktig idag... du åt inget socker igår..." osv.

Var kommer belöningsystemet ifrån? Varför ska jag ens utsätta min kropp för det här? Beroendet gör att jag äter mer, lägger på mig kilon, får finnar och kan skada mina inre organ... till slut kanske jag får diabetes. Jag kan inte exakt allt det där, det enda jag vet är att det inte är nyttigt. Och om någon frågar mig varför jag äter all denna skit, så har jag bara ett svar att säga (samma svar som jag oftast får från rökare) "för att det är gott..."

För några som läser detta, kanske tycker att detta bara är bagateller, men för dom som har samma problem som mig och läser detta, vet precis hur det är. Jag kan även erkänna att detta har varit svårt för mig att skriva, det har varit riktigt jävla svårt att erkänna och säga rakt ut. För detta är egentligen min lilla hemlighet, detta har varit min tröst, min pepp, min belöning och ibland dämpar jag hungern med det. Det är ju min drog! Största svagheten är choklad, glass och kakor.

JAG ÄR SOCKERMISSBRUKARE.
Från och med efter jag har skrivit klart det här inlägget och tryckt på knappen "Spara och publicera" tänker jag börja kampen med att bli av med beroendet. Inte bara det, jag tänker sluta med det helt och hållet. Den enda gången då det är ok, är när någon fyller år. (Och det bortförklaringen tänker jag inte köra med varje dag.)
Det kommer vara skitsvårt nu i början. Men det kommer att vara värt det.
Det här inlägget är ett avtal med mig själv... och det är bara jag som har styrkan att komma över detta. Faller jag tillbaka igen har jag bara mig själv att skylla.

JAG ÄR SERIÖS MED DET HÄR INLÄGGET. Jag vet inte hur mycket folk är pålästa, men det räcker såhär.

Det är ett PROBLEM för mig.

Here we go..!

Fotoframkallning

Jag har skickat iväg lite foton på framkallning, nu har dom kommit, roligt roligt!! Har en del skitsnygga bilder från konserter och festivaler, och eftersom jag tecknar åt en pysseltidning (scrapbooking bland annat) så tänkte jag använda mig av den inspirationen och pyssla ihop lite egna tavlor till mina foton... Istället för vanliga fotoramar. Det kan väl vara lite roligt? Jag får se hur jag gör, behöver antagligen köpa lite grejer först och det har jag absolut inte pengar till nu.

Här är mina snyggaste bilder som jag har framkallat (Jag har inte framkallat dom, men vad heter det annars? Här är bilder som fujifilm har framkallat åt mig... Det lät mer korrekt)


The Sounds unplugged, P3 session P&L 2011


...med Kitty Jutbring! :D
Asta Kask P&L 2011


Linnea och Staf i moshpiten på Asta Kask P&L 2011


Thåström, Siesta 2010


Thåström Siesta 2010


Irriterande hand kan man tycka, men tittar man en extra gång ur en
mer konstnärlig vinkel tycker jag att den blev rätt häftig ändå.
Synd bara att det inte blev mer skärpa, men men,
den blev framkallad den också. :)

Också Thåström på Siesta 2010.

Det här var bara ett litet urval av alla bilder, det blev en hel del bilder från spelningar som jag har haft med bandet också. Roligt med lite riktiga foton!
Kul också att det blev rätt bra bilder fast jag bara hade en digitalkamera. MEN... Det var ju trots allt en Canon. ;)

RSS 2.0