Glamrock

Till min födelsedag ville jag ha temat "mig själv," haha, eftersom förra helgen var min helg (jag gjorde egentligen dom här naglarna innan min födelsedag, men har inte fått tummarna loss till att lägga upp bild förräns nu) så ville jag att det skulle vara lite "jag" över det hela... Blev lite väääl "glamrockigt", men jag är nöjd ändå. Det är lila, svart (under det lila) och silver.Det här använde jag:


Från vänster:
Isadora Base/top coat, glitterpulver från panduro (den här lilla burken ingick i ett litet paket med andra glitter, det finns större burkar), silver och svart nailart nagellack och något random svart, vet inte vad det är för märke... Men det är svart. ;)

Jag tycker att glitterpulvret glittrar mycket mer än dom glittriga nagellacken (vet inte vad det beror på, Viva La divas glittriga nagellack är dock OK) sen att man har det förbannade pulvret överallt är en annan sak, men vad gör man inte för konsten? ;)

Världens kallaste land

Jag har precis tittat på Dokument Inifrån, avsnittet hette "Generation utanför," så ni kan säkert räkna ut vad det handlar om, oss ungdomar i åldrarna 20-25, som försöker etablera oss på den så kallade arbetsmarknaden. Jag kan inget annat än att bli arg, där är vuxna människor som beskyller ungdomarna för att vara lata, sen när man pratar med ungdomarna så är världen mörkare än vad den ser ut att vara. Regeringen nu skyller på den gamla regeringen, för den här stora arbetslösehten bland ungdomar har funnits i 20 år. 20 JÄVLA ÅR! Det är helt vansinnigt. Vill ni se avsnittet kan ni se det HÄR...

Det som gjorde mig vansinnig var företag som utnyttjade provanställningar fullt ut, skriker och gapar på de anställda och vill att dom ska vara tillgängliga när som helst, att de ska ägna sina liv åt jobbet och lägga vänner, familj och fritid i andra hand. Men för helvete? Vad är det för fel på det här jävla landet? Vad är det för fel på vissa människor? Jag har inga ord just nu. Fy... fan.

A big oh no

Det är kul hur folk bli provocerade när jag säger att jag inte menar att provocera. Framför allt när jag inte säger det rakt ut till någon specifik om vad jag tycker, det är bara tankar... som alla kan läsa. Skyll dig själv då, jag tar ingen skit. ;)

22

Idag är det mitt 22:a år här i världen. Inte för att det är något speciellt att fylla år längre, men man får åtminstonde en anledning till att skämma bort sig själv litegrann. ;)


Bebisfeber

Vad är det som händer? Varför går alla och blir gravida helt plötsligt?

En del som jag känner har gått och blivit gravida och några av dom har redan fått sina barn. Jösses säger jag bara. Redan? Ingen av oss har hunnit fylla 25 ännu. Är det redan dags?

Okej, men visst. Hade jag stått där med en sambo, fast jobb, bil och hela köret och blivit på smällen, då hade jag säkert behållt barnet. Men skillnaden nu, är att jag har framtidsmål och ambitioner som jag vill uppfylla innan jag sätter ett nytt liv till världen. Jag vill hinna resa och göra saker (det kan man väl göra efter barnet är fött... i typ pensionärsålder) medans jag orkar och kan. Tanken på att bli mamma lockar mig inte alls. Ibland funderar jag över om folk blir gravida bara för att de inte har jobb. Skaffa tv? Nej men allvarligt talat, jag är säkert jätteprovocerande nu, det är inte meningen, men känslan finns där ändå. Eller är deras ambitioner och framtidsmål att skaffa barn och familj? Okej, det är inget fel på det. Man får såklart göra som man vill, men ibland kan jag inte låta bli att säga något, när modern i fråga är en ung tjej som knappt har inkomst. Man kan få bidrag, men vad är det som säger att det täcker alla kostnader?

Vill du ha en sån här krälandes där hemma på vardagsrumsgolvet?

Love is in the air

Idag känner jag mig fånigt glad. Det gör såklart ingenting, jag passar på att njuta av stunden. När jag ändå har en hel del energi blir det till att diska och sånt där som är ganska tråkigt, men jag är lika glad för det. ;)
Mitt förbaskade paket har äääntligen kommit! ...som jag skulle ha fått för 2½ vecka sen. Åh.

I måndags var det alla hjärtans dag, det har nog ingen missat. Jag gjorde geishacupckaes och bjöd min pojkvän på middag, det blev chilistekta räkor med ris och vitt vin till. Snuskigt gott. ;)

Det här fick jag av honom:
Det blir en del bakande framöver känns det som. :DJust det ja, jag skulle ju lägga ut lite bilder på min lägenhet... Ska försöka få det gjort i helgen, då ska jag nämligen städa och lite sånt här eftersom jag fyller år. Det står fortfarande en och annan flyttkartong men det får jag stå ut med ett tag till. En stor vägghylla skulle sitta fint också.

Over and out för den här gången!

...

Bye bye beautifulJag låter texten ovanför bilden och bilden i sig tala för sig själva.

Glidslem söker ny trummis

Ja, rubriken säger väl allt. Några detaljer vill jag inte gå in på, men vi letar en ny trummis. Om någon vet någon eller om just Du kan tänka dig att bli vår nya trummis, så hör av dig!

Piss på Posten

Vad irriterad jag blir på Posten. För två veckor sen skulle jag ha fått ett paket, men det har fortfarande inte kommit. Efter en vecka hade gått fick jag ett brev hem om att ett paket var sänt till mig, men där fanns varken avsändare eller något porto betalt. Konstigt. Jag kontaktade företaget som jag hade handlat av, dom sa att dom hade skickat paketet och ger gärna tillbaka den där extrasumman för portot som jag egentligen redan har betalt. Jag tror på det här företaget, för jag vet andra som har handlat av dom och då har det inte varit några problem. Sen har man ju hört ett och annat från Posten. Vad ska jag göra? Paketet har kommit till Postkontoret här i Ängelholm, men sen har det inte kommit längre. Undra varför... Sur jag blir!

Valentine day nails

I min sökan efter inspiration blev det Alla hjärtans dag-tema till mina nya naglar. Varför inte liksom?
Färgerna blev rosa, rosa glitter och lite detaljer med svart och vitt.

Der här blev resultatet:
Som ni kanske förstår är det ganska pilligt med dom där nailartpenslarna, därför lägger jag bara ut bilder på min vänstra hand eftersom jag är högerhänt. ;) Delvis är det sant, jag måste ha någon hand för att hålla i kameran också...

Här är nagellacken som jag har användt:Hoppas ni gillar dom! Jag blev sjukt nöjd själv. :)


Nail Art

Jag tänkte införa en ny kategori i min blogg, "Nail Art." Tänkte att jag skulle börja dokumentera mina kreativa naglar. Här hemma har jag nog en miljon nagellacksburkar och lite till, så varför inte visa upp mina kreativa verk?

Det här får bli den första, naglarna är ett par dagar gamla och därmed lite avskavna i kanterna och något litet jack i pekfingret, men det är för att jag har svårt att sitta still när jag håller på att måla mina naglar. ;)Det silvriga och det svarta nagellacket är från Depend.
Den silverglittriga randen mellan det svarta och det silvriga är en nailart pensel från ett märke som heter "kiss."
Jag fyndade det när jag var i Ullared. ;)

Det hela är stilrent, men ändå lite rockigt, om jag ska uttrycka mig på det sättet.

Mitt nya liv

Jag var orolig för att jag inte skulle få råd eller ditten och datten, men jag får ju säga det, det är värt det. Jag mår mycket bättre och mitt självförtroende har skjutit i höjden. Märklig sak det där sista, men inget mig emot. :)

De första räkningarna är betalda (usch!) och jag börjar komma till rätta. Dock fortfarande ingen replokal, men jag får fokusera på annat sålänge. Mina pennor och penslar börjar åka fram och min kreativitet börjar komma igång igen. Det känns så underbart! På sista tiden har jag hunnit skapa mig ett örhänge och skissa på arbetsprover till serieskolan. Låter kanske inte så mycket, men det känns inte lika framtvingar som det faktiskt var innan jag flyttade.

Det som känns så skönt också är att jag har nära till stationen, där det går både bussar och tåg ganska ofta. Och jag får ju säga det att i helgen var det hallelulja-moment, då jag var på tivoli tills de stängde, vid fyra tror jag det var, för att sen ta tåget hem till Ängelholm kvart i fem på morgonen. En söndagmorgon! Kan det bli bättre? (Kan, kan det väl men för mig är det här rena Stockholmslivet)

Jag är glad. Riktigt glad!

Jag ska försöka komma igång och fotografera lite mer av mitt vardagsliv, det ser lite tomt ut i mina inlägg här på bloggen. ;)

Revolution i mitt liv

Jag bad om en revolution, och det har jag nu fått på gott och ont. ALLT är verkligen kaos just nu. Var ska jag börja? Det som bekymrar mig mest nu är att jag och tjejerna i bandet inte har en replokal. Den har blivit nedstängd eftersom brandsäkerheten där är åt helvete. Kul då. Och några andra replokaler finns inte hos dom som vi har replokalen genom. Jag är verkligen ledsen över detta. Var ska vi nu ta vägen? Efter mötet igår lovade alla att hålla ögonen öppna efter något nytt, men hur lätt är det? Om man väl hittar en lokal, så är den svindyr, och det har ingen råd med. Men om någon vet något, så tipsa gärna!

Nytt liv

Det känns som jag har fötts på nytt. Att gå ifrån precis vara levande och försöka hålla sig i någon form av dvala, har jag nu rest på mig och känner mig verkligen levande. Möjligheterna är serverade framför mig och det är bara till att tacka och ta emot.

Även om den här tiden på året är lite jobbig, jag är ständigt trött och hängig så känner jag ändå en stor befrielse. Det viktigaste är att jag är tillbaka i civilisationen. Äntligen!

RSS 2.0