Låt kungen vara

Jag är inget fan av monarki, men kan känna att det har gått över gränsen när det gäller släppet av "den motvillige monarken." Kungen har gjort det, kungen har gjort så, han har varit på strippklubb och allt vad det är... jag har själv inte läst boken, men jag kan säga redan nu att han är faktiskt bara människa. Dessutom tror jag att alla har glömt något viktigt, när man är ung, hur förvirrad är man inte då? Alla är kanske inte det, men sitter man där som blivande kung, har pengar och en hög status (tror jag ska beskriva det så?) kan man nog lätt bli förvirrad. Det förväntas mycket av en, samtidigt som man inte riktigt vet vad alla förväntar sig. Vare sig han har varit på strippklubb eller inte - eller andra saker - så skit i det, vem fan föds perekt? Man lär sig av sina misstag, har alla helt plötsligt glömt bort det? Om han nu har varit på strippklubb, varför höja ögonbrynen för det? Han är väl knappast ensam om att ha besökt en strippklubb? Jag tror säkert att han har varit där, men som han sa själv en gång "det är gammalt, nu går vi vidare," lägg det då på hyllan gott folk och gå vidare. Men det hela handlar väl om en baksida hos människan, att intressera sig lite för mycket av en offentlig persons privatliv. Han är ju dessutom en man så man kan inte förvänta sig så mycket av sådana. ;)

Festa på siesta

Jag sitter mest och skrattar just nu, inget fel på det men jag kan inte låta bli. De flesta som känner mig vet att jag är en lite av en jävel på att vinna saker, den här gången har jag vunnit min tredje festivalbiljett (sammanlagt), jag ska till siestafestivalen! HAHA! Tack skånetrafiken!

Lilac leopard nail art

Igår var jag såhär kreativ


Glidslems nya låtar på Youtube

Dåså, nu har vi lagt ut dom på youtube också, för er som föredrar det! Enjoy!
Myspace = problem

Verkar som en del har problem med myspace. Varför har det blivit så? Sen myspace radikalt ändrade hela hemsidan gick allt åt helvete. Jag kan inte lägga låtarna i vilken ordning jag vill ha dom i och flera har problem med att lyssna på de nya låtarna, det fungerar helt enkelt inte. Jävla myspace, det som var så bra. Jag får helt enkelt lägga ut låtarna någon annanstans.

Den framtida planen är att lägga myspace lite åt sidan, de andra i bandet har inte riktigt svarat på frågan, men grejen är inte att lägga ner myspace helt och hållet utan att göra en hemsida som jag vill lägga mer energi på än myspace. Jag håller nu på att fräscha upp mina webbdesignkunskaper, vilket består av svordomar, humörsvängningar och kaffe. ;)

Jag återkommer när jag har lagt ut låtarna på något annat ställe, för dom får inte missas!

Nya låtar!

Nu finns det 2 nya låtar uppe på vår myspace, ÄNTLIGEN! Tack till Markus som gjorde ett fetebra jobb och vi är alla nöjda. Spana in vår myspace för att lyssna på de två nya låtarna "Gud finns inte" och "Sverige är inte som det ska." ENJOY SOM FAN!!!

Glidslems Myspace!


Glidslem i studion

Imorgon gäller det! Imorgon går jag och tjejerna in i studion för att spela in två låtar. Tyvärr inte mer än så, men det är alltid något. Att spela in en hel demo kommer nog till hösten... Inget bestämt... Men inom en vecka hoppas vi på att kunna släppa lös dessa två låtar! Redan nu kan jag avslöja vad dom heter, den första är "Sverige är inte som det ska" och den andra heter "Gud finns inte." Det här ska bli så kul, så kul!

Cap'n Blackheart's log 18th may

Arr matey's! Idag har den fjärde Pirates of caribbean premiär och jag hoppas och studsar. Jag hoppas jag får pengar på fredag för då ska jag fanimej gå och se den! Lite biolyx i mitt liv skulle inte sitta fel, det var ett tag sen jag var på bio. Känns som jag tjatar ut det här med pirater, men vad fan, det är ju roligt! Och så är det Johhnyboy vi pratar om. ;)

Egentligen har jag inget vettigt att skriva idag, men känner för att kladda ner några rader bara för sakens skull. Jag hade gärna laddat upp en bild på mig själv i en piratoutfit, men allt sånt är kvar hos min mor. Så det blir inget. :(

istället ska jag leka pirat i the sims och njuta av det vackra vädret! Eller ja, njuta av att vara inne när regnet bara pissar mot mina fönsterrutor. ;)

Ahoy pirates!

Cap'n Blackheart's Treasure nails

Arr! Med pirater på hjärnan, på facebook, på tv och snart på bio (Pirates of Caribbean!) så tänkte jag fortsätta temat på naglarna! Jag tycker jag lyckades rätt bra med temat, eller vad tycker ni? Pilligaste jag har gjort någonsin men blev ändå rätt nöjd med resultatet, träning ger färdighet! När jag började pilla med mina naglar kunde jag knappt göra en vanlig fransk maninyr.
Har bara lagt ut bild på min vänstra hand... Jag är ju högerhänt, så det blev lite för pilligt när jag skulle måla med vänsterhanden på min högra hand... Men det gör inte så mycket, det ungefär likadant ut, bara det att jag har inte lagt ner lika mycket tid.Detta har jag använt! En jävla massa grejer!
Från vänster:
base/top coat från IsaDora
Något genomskinligt glittrigt från Depend (hittar inte vad den heter, burken är ganska sliten)
Vit nailart från Kiss
Chelsea Red från IsaDora
Mystiskt svart nagellack
och AKRYLFÄRG! Hahaha! Har man inte guldigt nagellack så tager man vad man haver! ;)
Och den runda burken längst fram är det små små stenar i, som gåri  vitt, silver, svart och orangde
Den följde med i ett kit med "halloweenfärger" i höstas och stenarna har på sista tiden blivit blandade.

Equalizer Festival

Lördagen den 18:e juni öppnar the Tivoli dörrarna och kör med en inomhusfestival med enbart tjejer! (killar får såklart komma, men det är banden vi pratar om) och det är just där som Glidslem ska vara med och några andra band. Ni kan spana in hemsidan: http://www.equalizerfestival.webs.com/

Som komferencier och DJ kommer Kitty Jutbring! Det ska bli grymt!

Biljettpriserna är 50 kr förköp och 80 kr i entrén. Vill just Du köpa biljett så säg till!

Roligt extraarbete

Jag har glömt lägga ut detta, men inför 1:a maj gjorde jag ett litet extraarbete som bestod av att göra banderoller och plakat till socialdemokraterna. Ett mycket roligt extrajobb och goa pengar! Som alltid lägger jag nog ner lite för mycket tid och själ i det hela, men vad fan, är jag inte själv nöjd så har jag svårt att sälja det.

Jag tänkte göra det extra jobbigt för er och hänvisa er till min KONSTBLOGG! <-- tryck här
För jag pallar inte slänga upp bilderna en tredje gång på nätet. ;)
Har dessutom lånat dom från HD, jag var nämligen inte där själv och fotograferade, tråkigt nog.

Glidslem på Dunkers

Igår hade vi ett minigig på Dunkers, minigig för att vi bara spelade tre låtar, gör inte så mycket, men vi kände att vi behövde prova Jessicas vingar inför sommarens gig. Det gick kalasbra! Någon miss i en låt men det är så det brukar vara, vi strävar inte efter perfektion, skulle det bli så är det bara pluspoäng. ;)


Linnea, Jonna, Jessica och jag. Foto: Ina Nian

Här är två videor från kvällen:
(Tack Anna som filmade oss!)

Enjoy!Problemen lösta

Jag har äntligen fattat grejen, efter ett långt samtal med en kär vän och svar från swedbank, så är det tydligen som så att jag måste uppgradera migg bankkort, den är lite för gammal. Aahh... Då blir det till att gå raka vägen till banken imorgon!

rörig bank, spotify och vansinne

Jag betalar gärna 49 kr till Spotify för att få tillgång till 'gratis musik' som dessutom är lagligt. Men nu börjar det närma sig betalningsdags eftersom gratiskontona ska bort... verkar det som. Inget fel i det, dom måste ju finansiera sig på något sätt.

Men så var det det här med betalning... Med glatt humör som snabbt vändes till vansinne. Jag kan inte betala med mitt kort. Efter att ha yrat runt på min banks hemsida hittade jag något om kreditkort. JA! det måste vara det, inte för att jag vill ha kredit, men fine, bara jag får min musik. Tydligen var det lite svårare än så, jag ska få hem papper och skit som jag ska skriva på. Men vad fan, jag vill lyssna NU inte om en vecka!

Sen nämnde någon "Verified by Visa" som jag ska godkänna. JA! Enkelt, nu ska jag "bara" hitta det. Visst hittade jag det... men jag kunde bara läsa om det. Tryckte jag på "läs mer här" kom jag till en sida, där det stod "tryck här för att få det," när klickade där kom jag dit där jag var från första början. "läs mer om Verified by Visa här."
HALLÅ?? Hur är dom funtade egentligen? Jag har klickat på allt som går att klicka men går bara runt i cirklar. Vad är det jag har missat??

Jag kastar snart skiten ut genom fönstret och jag är beredd på att bli kriminell igen - att ladda ner musik.


Diskborste

När jag stod och diskade häromdagen gick "huvudet" av på mitten. Då frågade jag mig själv några frågor: Var den av dålig kvalité? Har jag slitit ut den? Eller är det jag som inte har någon vidare koll på min styrka i mina händer? Vad det än är så bör jag nog inte vara arg när jag diskar, ha ha!


Stry Terrarie på Metalbaren

Ikväll ska jag se Stry Terrarie på Metalbaren. Han släppte Sveriges första punksingel "vårdad klädsel" med sitt band Kriminella Gitarrer. Han har även med i Ebba grön, Rymdimperiet, Imperiet, Babyon Blues för att bara nämna några.

Det här blir en kul kväll, hoppas jag hinner med mitt sista tåg hem bara, haha!
Spana in Strys Myspace HÄR!

Insläpp:21.00
På Scen: 22.00
Entré:100 :-
MED TP: 50 :-
Inget förköp först till kvarn som gäller!
Ålder: 18 år. 13 Med målsman


GLIDSLEM NEWS

Nu är vi igång på riktigt igen och ska börja ta tag i alla projekt.

Nästa vecka har vi en "minispelning" på dunkers, vi kommer bara spela tre låtar, men vi tar denna lilla spelning ändå för att prova vår nya trummis. 17.30 börjar det hela och vi fick äran att börja...
sen efter oss kommer det andra band från trampolin att spela, och för några av dom är detta deras första spelning. Yo go grrrls!

Sen kan ni boka in lördagen den 18:e juni i kallendern, för då intar Glidslem den stpra scenen på the Tivoli!
Det kommer att bli en fullspäckad kväll och en som jobbar med tv och radio kommer dit som DJ och ska vara konfenencier... Ha tålamod, jag ska avslöja hennes namn inom kort. ;)

Tills dess: Håll utkik, för det är mer saker än så i görningen!

Spana in vår MYSPACE!

RSS 2.0