lördag hela veckan

Efter att ha kommit till insikt sista tiden om att jag absolut inte tåler socker, (inte allergisk, snarare är det psykiskt) och jag gör allt för att inte falla för "det vita giftet," som det också kan kallas. I senaste numret av illustrerad vetenskap står där om just detta, sockret alltså. Sockret som överkonsumeras och det pratas inte speciellt högt om det. Vi alla är medvetna om det, mer eller mindre men jag tror inte riktigt att någon tar det på allvar? För mig är det så illa att jag slutar inte när jag väl har börjat, och det kan jämföras med en alkoholist, som absolut inte ska dricka alkohol, för dom kan inte hantera det. Och just detta drar dom upp i tidningen också, det är lika farligt som alkohol, tobak och heroin. Det låter kanske inte klokt, men jag har haft absintensbesvär (!) av det här jävla sockret.
 
Och på tal om det, mitt i allt arbete kör Malaco en reklam på tv, där en vuxen smygäter godis för sina barn eller framför näsan på barn i en annan reklamfilm. Givetvis har man ett eget ansvar, men hur bra är det, när det allteftersom kommer fram hur dåligt sockret är för våra kroppar så vänder Malaco uppochner på skiten - lördag hela veckan! Jo tack, där har jag redan varit och aldrig mer. Jag kanske ska vända uppochner på det hela jag också, vi kör fest hela veckan! Och dääär vet vi ju att en veckas konsumtion alkohol sliter på kroppen. Det gör sockret också, det sliter på levern, lika mycket som alkohol.
 
Lördag hela veckan var det...

I Radio

För er som missade mig i radion i fredags får en andra chans genom att lyssna på det här:
Själv vågar jag inte lyssna... Haha...
 
 
Lyssna: 17.00 - 17.30 fredag 20 jul 2012

Radiodebuten

Idag var jag med i radio, sorry för dålig uppdatering men om ni är sugna på att lyssna på det kan ni gå in på http://sverigesradio.se/kristianstad/ och kolla under sändningsarkiv, klippet kommer upp på måndag så ni får ha lite tålamod. ;)
(Tror att det ligger under "hallå skåne", jag kommer in i studion 17.00)
 
Annars då? Det gick bra tyckte jag, så in i helvetes nervös jag var! Men efter en stund gick det lättare, jag gjorde allt för att hålla mig lugn och prata tydligt... jag hoppas att jag lyckades, jag får höra på måndag, ha ha!
Jag pratade om min blogg Vedervärdigt, lite om bandet och om festivalen som vi ska spela på imorgon i Bromölla och sen gick jag smaka på egenodlad honung. Gott var det! Lyssna på måndag!!!

The redhead with the evil eye

Längesen jag skrev något här nu... Vad som har hänt sen sist? Jodå, jag har klantat mig och sprängt ett blodkärl i ögat så jag går runt och ser ut som en vampyr (mer än vad jag har gjort innan med min yberbleka hud) sen fick jag ett ryck häromdagen och tänkte matcha ögat. ;)
 

Vedervärdigt i HD

Idag är jag med i HD och pratar lite om min serieblogg... Spana in artikeln HÄR!
 

RSS 2.0