Glidslem intar Göteborg

På onsdag spelar vi på Sticky Fingers i Göteborg! Det kostar 60 kr, vet inte om det bara är förköp som gäller eller om man kan betala på plats, spana annars in deras hemsida HÄR! (Märkligt bara att där inte står att vi spelar...) Samma kväll är det 3-4 band till som spelar, så lite blandad musik kommer det nog att vara. Hela spektaklet börjar 20.00, se till att vara där i tid om du är sugen på att komma och titta. ;) Eftersom det serveras alkohol på stället så är det 18-års gräns. Se you there! ;)


bakfylla of doom

Fyfan alltså, jag har aldrig varit med om en värre bakfylla än den jag har haft idag. Eller rättare sagt; har. Klockan är tjugo över tio och hela skiten BÖRJADE gå över för två timmar sen. Jag känner fortfarande att kroppen är svag och ynklig, men som många vet så tar det mycket på kroppen när man spyr... Och jag har gjort det 6 gånger idag. Helt jävla sjukt. Nu har jag i alla fall lyckats få i mig yoghurt med müsli samt lite pasta. Jag fick inte ner något alls innan, inte ens lite vatten (!) förräns det kom upp igen! Galnaste och jävligaste bakfyllan någonsin, herregud, jag som brukar predika om hur man slipper bakfyllor. Jag framstår inte alltid som det bästa exemplet då kanske... Jaja, shit happens och det börjar i alla fall gå över, skön det!

Design...

Den här designen är bara tillfällig. Om inget annat så känns det så i alla fall, jag vill ha den på ett annat sätt, men har inte rätt bilder till det. Sen var jag bara så trött på den gamla, jag har funderat på att ändra den ett tag nu, så nu tog jag tag i saken. ;) Ingen särskild design, men jag är rätt nöjd ändå.

En lugn lördag

Ikväll ska jag inte göra ett skit! Kanske dricka någon cider och titta på film. Men jag kommer nog vara lite mer kreativ än så, jag ska nog rita eller måla något... Om inget annat får det bli en ny bloggdesign. ja, det ska jag göra! Jag har tänkt på det ett tag, men hela tiden dragit ut på det i väntan på att lyckas fånga en snygg bild på mig själv. (höhö ego) Men den bilden har jag inte fått ännu och det känns som det kommer att dröja ytterligare. Nu blir det därför en ny design. Hur den ska se ut vet jag inte än... Ni får se sen helt enkelt. ;)


Glidslem i Uppsala

Nu är jag hemma igen och resan har bara gått bra. Vi hyrde bil från OKQ8 och drog iväg. Från Helsingborg till Uppsala, sen från Uppsala till Munkedal för att lämna av Linnea och Malin på Punk Illegal (Från början var det tänkt att alla i bandet skulle dit, men det blev för dyrt när det gällde bilen och sen krisade ekonomin litegrann för oss andra) och sen körde vi hem. Själva giget gick också riktigt bra, det var inte så mycket publik men dom som var där verkade gilla oss. Bästa berömmelsen var nog från han som hade fixat dit oss, "fan vad bra ni var, jag ska se om jag kan fica något större till er." Underbart, så jävla underbart. När vi ändå pratar om hur underbart allting är, kommer här tre underbara videor från kvällen, först ut är "Fördömdas fabrik," till följ av vår senaste låt "jag vill ha en revolution" och sist men inte minst, önskelåten "Borgarslakt." Enjoy!


Sommarens första gig!

Problemen lösta, tack och lov. Det har fixat sig både med pengar (skattepengarna kom idag!) och chaufför. Jag slipper köra själv och behöver inte känna att pengarna inte kommer att räcka. Skönt! Så inatt bär det av till Uppsala, för imorgon spelar vi på "Williams Pub" tillsammans med bandet Sir Reg. Rätt skön musik dom gör, om man nu råkar gilla Dropkick Murphy's och Flogging Molly. ;) Passar utmärkt att vi då ska spela på en engelskinspirerad pub. Det här ska bli kul!

Jävla skitmögshelvete

Är det något jag hatar så är det dålig planering. Spelningen i Uppsala... Ja. Som ni kanske har räknat ut så är allt så jävla dåligt planerat, rättare sagt, det är inte planerat över huvudtaget. Jag har nämnt hur många gånger som helst att vi skulle åka idag, men igår när jag sa det var det ingen som visste det. Och det var inte förräns IGÅR som vi BÖRJADe kolla på hyrbil. Vi kom fram till att det var för dyrt. Inte nog med det, tidigare på dagen så hade "andra chauffören" hoppat av resan. Jag behöver en till med körkort, no way att jag kör 9 timmar själv. Jag har aldrig kört så länge i sträck och undrar om jag ens skulle klara det. Tanken på att köra själv får mig att bli så jävla stressad, jag orkar verkligen inte detta. Fan ta allting!


"Sommaren" har börjat

Idag är det den 1:a juni, och vad jag ser och känner har vi inget sommarväder än. Det regnar och termometern visar 12 grader. Men det är inte det som är problemet nu, jag insåg idag att om ungefär en vecka, har jag och mitt band sommarens första gig, och det är i Uppsala. Skitkul såklart, men när jag börjar grunda på det lite mer så har vi en del problem att lösa. Hade vi fått reseersättning hade det inte varit några problem, men nu när vi har valt det här själva och fått veta att puben inte har ekonomi till att betala vår långa resa, blir det genast lite svårare. För det första behöver vi en bil. Hyra bil kan man göra, men det känns sådär att det kostar 5000 - 6000 kr att hyra en stor bil en vecka. Det är på tok för dyrt, ingen av oss har dom där pengarna. Sen har vi nästa problem, eftersom puben inte har förstärkare, trumset eller instrument, får vi ta med allt det där själva. Utrustningen löser sig alltid, men det är just bilen som är det största problemet. Någon som har en minibuss eller liknande, att låna ut? Om jag är stressad? Nej, inte alls...

RSS 2.0