Ingen hysteri

Jag tog modet att springa ner och kolla om där låg ett par skor i, visst gjorde där det men antagligen är det någon som har köpt nya och bara "bytat" med sina gamla, för där låg ett par begagnade gymnastikskor. Aja, jag tittade i alla fall, just när jag tog tag i påsen cyklade där en tjej förbi som glodde skitkonstigt, hahahaha, ja vad fan, jag hade ju kunnat haft turen på min sida och fått ett par nya fräscha skor. ;)

På fredag ska jag åka till Deischmanns. Faktiskt!

Hysteri

Skohysteri säger jag bara. Idag var jag med Jessica på Dinsko och försökte fynda i rean, men jag hittade inte ett skit. Jag surade hela vägen hem. Nästan hemma, strax innan jag ska gå in på gården ligger där en påse från Deischmanns med en "graceland"-skokartong i. Och det är bara Deischmann som har det märket,  vad jag vet i alla fall... Jag kan inte släppa det. Jag har sprungit ut på balkongen nu två gånger för att se om den ligger kvar, och det gör den. Det borde ligga skor i den, varför skulle det annars ha hamnat en sådan skokartong i en deischmannpåse? Man vet aldrig... Jag tänker faktiskt springa ner och kolla, ska ge det ungefär 20 min till.
Jag kan inte missa den här chansen! Det måste vara ett tecken! Jag har perioder i mitt liv där jag hittar en otroligt massa (fräscha!) stuff och pengar. Med tanke på pengar, jag hittade en 50-lapp igår. Jag bara måste kolla skopåsen!

peace & love

Jösses amalia vad jag har blivit tråkig. En blogg utan bilder är fruktansvärt tråkig. Är den inte det? Dags att rota fram kameran igen känner jag. Ett tag var jag aktiv, men nu sista tiden vet jag inte vad som har hänt. Det är faktiskt både roligt och skönt att både skriva av sig lite och slänga ut någon bild. Det känns ändå som det är något kreativt...

Så bara för det slänger jag ut lite bilder från peace & love!

Första bilden:
Här sitter jag och är stencool i vårt trånga camp...
  

P3 Live session med the sounds som spelade akustisk och blev intervjuade
live i radio. Mycket kul att titta på, det var inte så mycket folk, liten scen
och väldigt väldigt roligt att titta på. :)
Kitty kom ihåg mig och Linnea från Tivoli, hahaha!

Här hade dom bjudit upp några fans på scen, där dom fick ställa vars en fråga till Maja...
Killen i det här fallet var roligast, han ville bara ha en kram, men hela hans historia innan han kom till saken var grymt kul, jag kör en sammanfattning av denna extremt nervösa kille: "Det finns två kvinnor som har hjälpt mig genom puberteten, och du är en av dom"
Hahahahaha!! Synd att jag inte filmade det!


Kramen! HAHA!


Asta Kask. Givet.


Moshpit! Jag nöjde mig med att endast beskåda detta spektakel,
men drog snabbt fram kameran när jag såg att Linnea och Staf joinade.
Linnea och Bella. :)


Linnea, Jessica och Jonna


Här skulle jag ta en bild på Wilmer X lite från håll,
men visste inte om jag skulle lägga upp den eller inte...
Jag säger inget... Jag sitter här o skrattar lite för mig själv
istället... Snyggt... ;)


White thrash, bo i tält och tvätta shorts i en spann...


Det här får bli sista bilden, jag har fler bilder egentligen men jag orkar
inte lägga upp dom.

En sån värld vi lever i

Jag är en av dom som känner att jag bara måste skriva om de hemskheter som har varit i Norge. Det är helt sjukt och jag kan för allt i världen inte förstå hur man kan komma på en sådan idé. (Idén förstår jag väl, men att man sen bara gör det helt kallt förstår jag inte) Jag vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen, inte mer än att den skyldige bör torteras in till döden. Det är riktigt hemskt och mycket sorligt. Bara så onödigt...

Sen har vi soulsångerskan som hittades död igår också, Amy winehouse alltså. Det är tråkigt när begåvade människor slösar bort sitt liv på droger. Hon blev 27 år...

Jag finner inte riktigt rätt ord för händelserna känner jag, men jag försökte i alla fall.

hair issues

Jag borde inte älta det här, har gjort det i något gammalt blogginlägg tidigare, men är det bara jag som har stora komplex med mitt jävla hår? Det är skitkul att vara tokblonderad, men jag passar egentligen inte i blondt hår. Jo, platinablondt, men de sista gångerna har jag tappat så jävla mycket hår så jag borde kanske skita i det nu... Jag tänkte att tredje gången gilt, efter den tredje omgången med frätande medel i hårbottnen så tappade jag jättemycket hår. Varför kan jag inte bara vara nöjd? Vad har fått mig att bli såhär... galen? I mitt huvud MÅSTE jag ha blondt hår. Jag vet inte vad jag har fått det ifrån, men det är verkligen sjukt inbankat i mitt huvud.

Jag kanske ska raka av mig skiten, då slipper jag problemet...


Harry Potter - slutet

Slutet har redan infunnit sig i böckerna, men om en vecka är det premiär på bio för den sista delen av Harry Potter. I tio års tid har jag följt både böckerna och filmerna så för mig känns det lite märkligt. Vid 12 års ålder läste jag första boken och nu tio år senare sitter jag och funderar på att se den sista delen av filmen nästa vecka. Och försöker inse att detta kommer bli det sista av serien. Någonsin. Det behöver kanske inte bli så märkvärdigt, men jag är ett stort fan av denna magiska saga och vill egentligen bara ha mer. Det finns såklart andra fantasyfilmer (och böcker) som jag också gillar, men Harry Potter har varit med sen jag var liten, strax innan jag skulle börja min tonårsperiod. Med andra ord, jag har växt upp med den här sagan.

Jag såg precis en dokumentär på kanal 5 om Harry Potter, "bakom magin" hette den och där fick jag se att skådisarna också blev känslosamma när de insåg att de hade spelat in sista scenen. Lite fånig känner jag mig trots allt, men jag står för det. Jag älskar filmerna och jag älskar böckerna.

Även om jag vill ha mer av det som jag skrev nyligen, tycker jag att ett punkt för filmerna och böckerna är bra. Skulle det komma mer skulle det nog bara bli dåligt, filmerna är ju ändå baserade på böckerna och dom är slut. J.K Rowling lär inte skriva mer. Och det tycker jag inte heller, man ska ju sluta när det går som bäst, eller hur?

Ett fantastiskt arbete och en fantastisk saga.
Vad hade vi gjort utan Harry Potter?


RSS 2.0