Popkorn 2012

Det här året kommer vi i Glidslem att ställa upp i popkorn, och vi hoppas lite på bättre lycka den här gången, även om vi egentligen bara ser det som ett gig. Men någonstans hoppas vi ändå på att det ska gå liiite bättre, vår erfarenhet har vuxit och låtarna har blivit mer tekniska. MEN det är fortfarande punk vi lirar, så ni behöver inte bara oroliga. ;)

Fredagen (Ja, FREDAGEN!) den 17:e februari kommer vi rocka järnet på the Tivoli i Helsingborg. Att popkorn har flyttats från onsdagar till fredagar jublar vi över!

Vi ses väl där??


Helltown goes Ghosttown?

Vad i helskotta är det som händer i Helsingborg? BR-leksaker har stängt igen, vilket betyder att det inte finsn någon leksaksaffär i stan. Allvarligt?? I HELSINGBORG? Det ryktas om att andra affärer ska stängas igen p.g.a de nya skyhöga hyrorna på kullagatan, hur roligt känns det? Hur går det för Väla egentligen?

Eftersom jag jobbar nere i city kanske jag också kommer att drabbas av detta, och då är det jävligt illa. Jag hoppas verkligen inte det... även om tecknena finns där, affärerna på bruksgatan öppnas och stängs igen, de dör som flugor. Jag fick höra att en av affärernas hyra hade gått upp med 60%. Det är helt sinnesjukt mycket, med så höga hyror går det inte runt för butikerna och vi inte lyckas sälja för så mycket mer. Ofta? Alltså HALLÅÅ? Vad fan gör ni med vår stad? Ska det sluta med att Helsingborg faller sönder till en spökstad?

Glidslem

Vi är inga divor, men vi har gränser.
Och tre lager skinn på näsorna.


The SpiritI'm a free spirit.

Tack

Tack till dig underbara människa som plockade upp mina tillhörigheter från min plånbok som försvann inatt. Plånboken har antagligen blivit stulen, då alla korten hade legat utspridda på gatan där jag hade blivit av med plånboken. Tack så himla mycket, alla korten är kvar, vilket känns jättebra.

Jag blev bara av med 60 kr och en plånbok som inte är värd något (jo, för mig) så allt känns lugnt.
Tack igen, jag är så himla tacksam över detta. Tur att du var rätt människa som valde att plocka upp korten och kontakta mig. <3

RSS 2.0