Många bollar i luften

Mitt liv är alldeles strålande, det finns egentligen inget att klaga på... Mina små hobbys börjar ta form och bli mitt verkliga liv. Det känns så himla fantastiskt. Det är på riktigt nu. Tack för allt.

Turist i tillvaron vol.1

Idag hämtade jag ut LP-skivorna som vi i Glidslem är med på. En härlig syn och det kändes riktigt bra. Här är dom!

vill ni köpa ett exemplar? Kontakta mig på min mail: ronja.l@live.se
Lila hår

Ja just det ja, för ett tag sen färgade jag mitt hår lila. Det är kanke två veckor sen, vilket betyder att det är dags att fylla i färgen igen, det är blont på vissa ställen. ;)
Bilderna nedanför är tagna ett par dagar efter färgningen.
Skorna... eller snittet i klänningen?

Förutom skorna tycker jag att det där snittet i klänningen sitter lite illa till... tänk om klänningen skulle kassa upp ett par centimeter, eller om det bara skulle råka blåsa litegrann? Ajaj...Bilden är tagen från msn.se


Det ÄR roligt att städa!

Man kan ju försöka höja glädjestämningen när det gäller att städa och diska.
Det här är senaste inköpet!


Se inte så sur ut...

Den här sitter på mitt kylskåp. :)


inga-ord-kan-beskriva-situation

Har ni också varit med om den där känslan man får, när man läser något som bara inte kan vara sant? Grejen är den att det faktiskt inte är sant, man har bara svårt för att förstå situationen eller händelsen, för det där verkar bara så himla fel, och det blir bara mer och mer fel ju mer man tänker på det. Så har jag det precis just nu, jag vet inte om det är något svart framför folks ögon ibland för de verkar inte se, eller så är där någon spärr i hjärnan. Jag kan för allt i världen inte förstå detta, jag sparar på orden för jag vill inte berätta vad det handlar om... men jag vill säga så mycket men har samtidigt inga ord att säga det. Rättare sagt; jag vet inte vilka ord jag ska använda. Det är bara så... tappa-hakan-och-stirra-moment.

Herregud. Bakom flötet, eller vad?

Turist i tillvaron vol.1Nu så, ÄNTLIGEN! Nu finns samlingsplattan på Spotify, vilket betyder att vi i Glidslem stolt kan säga att även vi finns på denna ultramoderna musiklyssnarprogram. Skivorna har inte kommit ännu, så ni får hålla ut lite till. Därför kan ni lyssna på den online och sen köpa plattan, OM ni gillar den förstås, jag gillar den skarpt!

Spana in Sörlings blogg HÄR!

RSS 2.0