Glidslem back on track

Vindarna har vänt, efter regn kommer solsken, när en dörr stängs öppnas en annan, vi har äntligen fått en replokal igen! Den här gången håller vi till på Studiefrämjandet, där engamemanget är stort och där sakerna är hela och fräscha. Själva lokalen är lagom stor, ljus och det finns inga konstiga dofter. Vi har blivit bönhörda, allt är så bra det bara kan bli. Vi är äntligen tillbaka!

Nu blir det till att repa in vår nya trummis för att sen rivstarta och ge järnet, vårt mål är att ta över Sverige. ;)

Hårfärgningsidéer

Jag känner att jag GOES CRAZY, det behövs. Idag var där en tjej på jobb som köpte tre olika färger, Srping green, Mandarin och Flamingo Pink (ni som inte förstår dom där namnen så är det färger som: limegrön, orange och knallrosa)
Jag kände där att WOW, fan vad jag också vill bara spruda av färger dom den där tjejen gjorde - och kommer att göra ännu mer. Jag har lagt undan en Spring Green sen tidigare, men så bestämde jag mig även för att lägga undan en färg till, en som jag inte har provat tidigare... Bright Daffodil! Dvs, GULT! Gult och limegrönt here I come!

(Sen ska jag bleka min förbannade utväxt och färga underhåret svart igen, åhåhå s fräsigt det ska bli)
Rebell Grrrl

En ordentlig bild på min färgsprakande tavla.
Akryl.


Sommarbyxor och sommarskor

Jag har blivit tillräckligt hjärntvättad för att nästan tycka om dessa "haremsbyxor." Okej, sålänge dom inte hänger för mycket i röven kan jag gå med på det. Eller varför inte en byxdress? När jag får mina pengar ska jag nog gå raka vägen till H&M och prova dessa godsaker. Sen hur dom ser ut på mig återstår att se. De översta byxorna är säkert sköna, men jag vete tusan om dom är snygga på mig. Men en sak vet jag, jag skulle verkligen behöva köpa sommarkläder.

Sen när jag ändå höll på fastnade jag för några skor också... Tveksamt om jag kan ha dom eftersom jag brukar ha 42 (sist jag köpte skor lyckades jag ta på mig 41:or, så det skulle kunna gå... kanske)

Dessa ska jag såfall passa på att prova:
Helt underbara skor. Någon av dom borde passa, någon stortå eller så kommer antagligen hänga ut, men vad fan ska man göra? (Okej, sålänge inte tån hänger fööör långt ut, ha ha ha) Jag vägrar ta på mig de fula skorna som skoförsäljarna har i 42, jag känner mig diskriminerad. Hade man bara kunnat hugga av min stortå hade jag fått 1½ storlek mindre. Ååh varför, grymma värld??

Men skit i det nu, djävulskt lång kommer jag också att bli, men det gör inget, för jag gillar det. :)

(pssst... Lägg märke till hur mycket 70-tal det är, me löööves it!)

Målarlust

Idag fick jag ett ryck och ville måla lite. Det blev ett litet kollage av de bilder som jag tog under tiden som målandet pågick. ;)


Ny trummis!

Efter att replokalen gick upp i rök och trummisen stack, trodde vi att vår undergång var kommen. Men när mörkret verkade vara som mörkast, trädde det fram en liten filur med rosa hår. Pigga ögon och med trumstockarna redo erbjöd hon oss en tillfällig plats, där vi kunde se vad hon går för. Efter knappa tio minuter hade vi redan bestämt oss. Det här är tjejen för oss, hon är en klar "Glidslemmare."

Välkommen i gänget, Jessica! :D


Från v: Linnea, JESSICA, Jonna, jag

Spring Green Nail Art

Jag har perioder då jag har fått dille på en speciellt färg, ibland några olika. Det är inte bara tillfälligheter, jag inspireras av årstiden och brukar då få dille på de "aktuella" färgerna för just den årstiden. För någon månad sen var jag mycket inne på vitt, ljuslila och ljusblått (vinter, haha) nu dras jag till det limegröna. Därför fick det bli mitt nya tema på naglarna, jag ville göra något "vårigt" och här är resultatet:Det här har jag användt:


Till påskhelgen ska jag blanda in mer färger, grejer och kanske mönster. Ni får se, ha tålamod... ;)


Mitt liv

Jag har bestämt mig för att jag ska lyckas.

impulspiercing

Idag lurade Malin med mig till piercaren för att hon skulle pierca sig. När jag ändå stod där och det var drop in och allt, tänkte jag att javadafan, varför inte ta tag i saken och sätta en ny stav i skinnet, det kostade ju inte så mycket heller. ;)

Och så fick det bli. Jag har nu en navelpiercing!Bild på resultatet kommer sen någ gång, när jag känner att jag vill visa upp min blåvita mage. ;)

2 lediga dagar

Jag har träningsvärk av min morgongymnastik och jag slåss med mitt sockerberoende. Det är dags för ett hälsosammare liv, inte bara inför "beach 2011," jag måste helt enkelt. Jag har hål i tänderna som jag aldrig brukar ha, jag har lagt på mig för många kilon det sista året, så det är dags att sätta ett stopp. Det är en sak om man går upp och ner några kilon hela tiden, men när kilona bara blir fler och jag inte går ner dom igen... då är det något som är fel.

Men jag ser fram emot det här, det känns roligt och jag tycker om att använda mina muskler. Vi får väl se hur det blir till slut, men mitt mål är att gå ner alla dom där kilona som jag har lagt på mig. Det här är inget bullshit nu, jag märker det på både kläder och bilder att där sitter några kilon för mycket... Så, ja. Hey ho, let's go!


RSS 2.0