Glad Halloween

Jag på Halloween. :)


Badrumsrenovering

Klockan sju imorgonbitti kommer byggsnubbarna och ska börja blåsa ut mitt badrum.  Det är på tiden det, för det var nog ett halvår sen dom var här och kollade fuktigheten i mitt badrum. Men sen har jag inte hört något. Så jag antog att det inte var något. Men i veckan fick jag ett brev om att de kommer och ska renovera det. Känns gött, samtidigt som det är lite motigt att behöva springa ner fyra våningar till källaren för att duscha. Haha. Jag flyr hem till mamma om det absolut inte går att vara här när dom håller på. Och jag hoppas att det inte ska ta fööör lång tid... och att jag får kakel sen. För det jag har nu, är sånna där badrumstapeter som påminner om gummi. Finns det något fulare? Speciellt färgen också lite sådär ljus orange/aprikos med sandfärgat golv. Allvarligt, vilken inredare har bett om det här? Nej, det känns bra att dom ska renovera skiten. Och så hoppas jag på ett badkar. :)

Bara för det var jag ju tvungen att googla på lite badrumsbilder... Här ser ni något riktigt fancy!
Den första är min favorit (skulle ha varit med badkar bara), men så lär nog inte mitt nya badrum se ut. ;)


Ååh... Något sånt här ska jag ha en dag... Älskar det där "regnet."


Det här ser väl lugnt och avslappnat ut? Där hade jag kunnat ligga i timmar...


Det här ser riktigt härligt ut...


En tur till simhallen

Det var längesen jag simmade, och eftersom det är den enda träning som jag kan tänka mig så fick jag ta tag i saken, jag drog med mig Jessica till simhallen för att ta ett litet pass i simbasängen. Det var hundra år sen som jag var i en badhall sist och hade knappt en aning om någonting.

I kassan stod där världens trevligaste snubbe, jag köpte en urläcker badmössa (urläcker som i ironi) och ett par simglasögon. Jag och J skrattade lite med tanke på hur jag kommer att se ut sen.

Väl inne i omklädningsrummet blev vi helt plötsligt extremt blyga. Det flashades tits och muttor till höger och vänster och vi visste inte vart vi skulle ta vägen riktigt. Vi bestämde oss till slut för att gå in på varsin toalett för att byta om. Ganska fånigt egentligen.

Väl ombytta stod vi och kollade på oss i spegeln. Det var daller precis överallt, magen, låren, armar och lite här och var samt stundande celluliter. Vi är väl sveriges mest otränade människor så vad hade vi förvätnat oss? Vi skrattade lite, sen tog vi modet att gå ut till simhallen. Rätt skönt att där inte var så mycket folk. Efter en halvtimmes simning var vi rätt trötta och tog oss upp ur simbasängen.

blygheten försvann efter vi hade simmat, skönt det. Vi kände oss grymt fåniga men vad tusan, när man inte har visat sin kropp för någon annan på evigheter så är det inte så lätt att flasha både det ena och den andra delen av kroppen.

Simturen var skithärlig och det är något som jag kommer att fortsätta med hädanefter. Även om det blev en del skratt och yrande innan vi kom i själva basängen, men skit i det! Man lär sig något nytt varje dag!

Skruttmagazine recenserar turist i tillvaron vol.1

"Glidslem är personliga favoriter på skivan" detta gjorde min söndagskväll!
Ni kan läsa recensionen HÄR.


Glidslem svarar på frågor

(jag tänker börja med att förbereda er alla på att detta INTE är en helt vanlig frågestund, jag har valt att INTE välja bort de frågor som förekommer ofta, utan tänker faktiskt svara på rubbet!)

Det ploppar upp en hel del frågor och vissa påståenden under tidens gång med Glidslem och jag tänkte nu svara på de 4 vanligaste frågorna/påståendena.

1. Varför heter ni Glidslem? Det låter ju som fittslem!
Det passar väl bra när alla i bandet är tjejer? Glidslem är ett glidmedel som läkare och gynekologer bland annat använder (Finns att köpa på apoteket för den intresserade). Namnet var Linneas idé efter att hon hade sett en flaska Glidslem på sjukhuset när hon skulle magpumpas för några år sen.

2. Är alla i bandet flator?
Som i många fall är folk alltid intresserade av kändisars privatliv, inte för att vi är megasuperduperkändisar men vi kan väl säga att vi har fått en bra start i livet. Ställs frågan för att folk verkligen vill veta? Eftersom frågan alltid kommer ur det motsatta könets kakhål börjar vi fundera kring om det är en dålig raggningsreplik, eller låt oss säga såhär: vi är lika mycka flator som ni är bögar.

3. Glidslem är ett skitband, tjejer kan inte spela.
Självklart beror det på vilket musiksmak man har, men om vi utgår från att vi skulle vara ett skitband hade vi inte blivit (bland annat!) uppmärksammade i HD, lokaldelen, City Helsingborg (2 ggr), Close-up Magazine (2ggr), blivit bokade till the Tivoli i Helsingborg, varit med i SVT, nämnts i P3 och inte heller hade vi varit med på punkfanatikern Mikael Sörlings punksamling Turist i tillvaron vol.1. (hans blogg hittar du HÄR)
Påståendet om att "tjejer inte kan spela" vet alla är ett konstigt påhitt för då hade vi inte (inga andra band med 100% kvinnor heller) funnits. End of story.

4. Är ni feminister?
Feminism handlar om kvinnans rätt i samhället, jämn maktfördelning mellan män och kvinnor och ekonomisk jämnställdhet bland annat... Jaha, du visste var det var? Klart vi är det (och resten av alla kvinnor i detta avlånga land.)!

5. Några slutliga kommentarer?
Alla människor har det, men hos vissa blir det sjukligt, tänk på det nästa gång när du känner avundsjuka.

Världens grinigaste människa

IDAG ÄR JAG SÅ SJUKT SUR ATT JAG BARA VILL SKRIVA MED VERSALER.
Men för att låta "lite" trevligare så skiter jag i det. Jag har verkligen vaknat på fel sida av sängen idag, grinigheten ligger som en tung känsla över kroppen som envist klamrar sig fast och aldrig vill släppa. Det här är en sån dag då jag verkligen bara vill vara ifred.

Turist i tillvaron i p3

Jag hann inte skriva det i tid, men vad fan, Mikael Sörling intervjuades i p3 rock i lördags (musikguiden 22.05) om sin samlingsplatta. Det finns fortfarande att lyssna på för den som missade det. (Glidslem har med andra ord nämnts i radio, woho! ;))

Tryck på bilden här under för att komma till sidan där du kan lyssna på programmet.


RSS 2.0