Ett hemskt öde till mötes

Imorgon ska jag pallra mig iväg till alla vårts kära arbetsförnedr... arbetsförmedling, menar jag. Hur jag känner mig? Hatisk, arg, ledsen och förnedrad. Kanske inte det sistnämnda, men den känslan kommer att dyka upp så småningom under tiden där. Nej, fyfan alltså. Men vad ska man göra? Jag vet inte när jag jobbar igen, och så kan jag inte ha det. Sen för det andra är jag så förbannat jävla skittrött på att vara fattig. Eller ja, jag menar inte att jag vill vältra mig i lyx, det gör väl ingen som typ jobbar på Ica eller något sånt, men att till exempel inte ha råd med en liten hyreslägenhet med endast ett rum.

Men till skillnad från då vet jag vad jag vill nu i mitt liv. Så vi får se hur det går imorgon. Antagligen händer det ingenting, för det dröjer tre månader innan dom verkligen börjar göra något, och det är precis om 3 månader som mitt jobb tar slut på riktigt...

Hej och hå livet, nu ska vi gå och ta det första klivet - mot ett nytt liv, med allt vad det innebär.

Ingen stress

Igår jobbade jag min sista dag. Nej, det där lät för dramatiskt, men i princip, just nu kan jag bara vänta på att min chef ska ringa och fråga om jag kan jobba. Jag gillar inte att ha det såhär, men tyvärr är det så just nu. Dåliga tider helt enkelt. Men jag försöker hålla huvudet uppe ändå, jag har hittat ett ritblock och pennor här hemma hos Stefan så jag känner mig hyffsad glad ändå.
För min del idag blir det en ensam myskväll, Stefan har nämliegn åkt iväg för att jobba natt. Nu ska jag rota fram en bra film, om jag inte hittar någon där blir det väl att youtuba, eller kanske fixa voddler på stefans dator.

LÖN!

Igår kom min efterlängtade lön, WOHO! Nu hoppas jag bara på att jag får en hel del jobbtimmar denna månaden, i alla fall tillräckligt för att kunna klara mig nästa månad. Jag har lagt undan 2000 kr denna månaden, i första hand om jag skulle vara utan lön (!) nästa månad, men löser det hela sig på bästa sätt kommer jag att lägga dom pengarna på bandet, tills vi ska spela in i studio nästa gång. För den här gången satsar vi på bättre ljud.

Annars idag blir det mest att ta det lugnt, köpa en tidning kanske, för jag ska jobba imorgon. Efter det blir det fest med Linnea och Malin, och utgång senare på kvällen. Det ska bli såå roligt!

Och just det ja, i helgen köper vi även bussbiljetter till och från Stockholm, ojojoj! :D

IKEAfynd

Idag var jag och min kära mor på IKEA, och kollade på utförsäljningen. Där var inte så mycket kvar, alltså inte så mycket att titta på (det nya IKEA öppnar om en vecka) men jag hittade ändå två saker som jag kommer ha nytta av, en tavelram och ett pennställ, eller vad jag ska kalla det. Jag hittade båda sakerna (nästan) på IKEAs hemsida, bara det att pennstället skiljer sig lite i mönsret från den jag köpte, men annars är formen densamma. Perfekt! Nu slipper jag trycka i alla mina miljoner pennor och penslar i en liten stackars mugg som knappt rymmer tio pennor. Ordning och reda, var orden!

 

Back to school and work

Nu är jag med och tävlar på Nelly.com (sällan, haha) där man ska sätta ihop en outfit av de senaste kläderna som har kommit in. Här nedanför har jag valt ut det som skulle passa mig bäst! För min del är det back to work som gäller, men skulle lika gärna kunna vara back to school. ;)

Jalimo I Am Leggings SEK 249, Pieces - NELLY.COM Lola T-shirt SEK 349, Gestuz - NELLY.COM Sito Jacket SEK 595, Ichi - NELLY.COM
Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM Essei Scarf SEK 179, Pieces - NELLY.COM Bad Hairday Jersey SEK 69, Rut m.fl. - NELLY.COM
Wisconsin Big Leather SEK 1199, Friis & Company - NELLY.COM Pop Elements Necklace SEK 149, Pieces - NELLY.COM

Hoppas att ni gillar det! Och jag hoppas att jag har fattat tävlingsreglerna. :O

Glidslem drar till Stockholm

Då var ett nytt Stockholmsgig äntligen spikat! Den 11:e september rockar vi skiten ur 08:orna på Klubb dislocated.

Eftersom jag i stort sett aldrig har varit i Stockholm (har bara åkt genom där med mormor när vi skulle ta finlandsfärjan) så kommer vi i hela bandet göra en liten utflykt på ett par dagar. Med andra ord, vi åker upp där den 8:e september och åker hem den 12:e. Det ska bli riktigt kul, en dag på stan i Stockholm, lite festande, sen vår spelning och sen en lång och tråkig färd hem på söndagen. Perfekt! Nu ska vi bara hitta sovplatser till oss...


Bajskillen

Ibland undrar man lite över folk, men jag tar oftast det hela med en nypa salt. Förra veckan kom det in en kille på jobb och frågade om vi hade hundlortar. Jajemän, svarar jag då och visar honom till skämthyllan. Där hänger 4 olika sorters hundskitar, någon med papper i, någon stelare variant, en med en annan form och det senaste tillskottet: den kletiga hundbajsen. Jag rekommenderade den sistnämnda, eftersom den verkligen ser ut som en riktig skit, fattas bara att den skulle lukta. Killen var jättenöjd och tackade så mycket. Efter en stund kom han fram med en hel hög hundskitar, det var en sisådär 2-3 av varje sort. "oj, vad är det för SKIT du ska hitta på?" frågade jag såklart (klart man undrar, normalt folk köper liksom EN hundskit) han skrattade och pratade om någon kusinträff, där dom skulle ut och leta hundskitar. "Men, tänk så får man tag i en riktig hundskit då?" frågade jag, "ja, det är lite det som är meningen." svarade han sen. Gud vad jag är glad att jag inte är kusin med den killen. (Men försäljningen gick bra, han köpt skit för ungerfär 300 spänn.)


Skolorna börjar

Jag tror närmare bestämt att skolorna börjar idag, för det var fullt med folk vid gamla Nicolaiskolan som yrade runder. Och med tanke på detta tänktej jag bli lite nostalgisk, inte för att jag har tyckt om skolan särskilt mycket, men dom bästa stunderna var precis i början, när man hade införskaffat nya block och pennor. Nytt och fräscht, och nya utmaningar väntar. Tråkigt nog var det bara kul två veckor.
Men bara för att jag inte går i skolan nu, tänker jag ändå unna mig ett nytt block och några pennor. Det är ändå saker som jag behöver, dels för låtskrivandet och dels för att jag behöver ett nytt ritblock. Och när jag ändå håller på, ska jag leta fram min gamla lilarutiga skolflickskjol ;)
Lön om 3 dagar, kan den inte komma idag istället!?

Att vara luspank

Ungefär i en vecka nu har min plånbok fullkomligt ekat. Det har varit besvärligt när jag ska ta mig till och från jobb, bussen kostar en del pengar den också. Varje gång har jag fått skrapa ihop pengar, vilket gör mig frustrerad och stressad. Nu har jag pengar till att kunna jobba imorgon, men sen då? det blir väl att fråga min kära mor om pengar IGEN, vilket jag egentligen inte vill. Jag ska visserligen ha pengar av henne, men det är pengar som jag vill spara, inte åka buss för. Men jag har inget val. Att det ska vara så jävla besvärligt. Sur och irriterad blir jag. Men det kan inte hjälpas, that's life, i alla fall just nu.

Reklam på youtube

Efter en stund youtubande upptäckte jag att dom har börjat visa reklam innan man får se videoklippen, vad fan är detta om? VARFÖR? Någon mer än jag som stör sig på detta?
Men visst, hade jag ägt youtube hade jag väl också lagt in reklam, dom måste ju tjäna multum!

Toppensöndag

Just nu känner jag mig riktigt pepp, mitt tränande börjar redan ge resultat (det går rätt fort i början när man är helt otränad) och det både känns bra i kroppen och gör mig glad. För det gör verkligen skillnad, det börjar hända saker och den känslan får en att vilja träna ännu mer. Jag ser redan i spegeln (känner det dessutom) att min uppsvällda mage börjar försvinna och vågen (man ska INTE haka upp sig på den) visar redan ett kilo mindre. Underbart!! No more soffpotatis med hängbuk, nu satsar jag på platt mage och en slank(are) kropp. :)

Nu blir det kaffe och youtubande resten av den här söndagen. Åtminstonde sålänge jag har lust med det. säkert bara en halvtimme till, men ändå. ;)

Glitter och glamour

Inatt drömde jag att jag spelade med i en musikal. Jag hade huvudrollen och kunde sjunga riktigt fint. Hela salen såg ut som en gammal operateater, allt var så dramatiskt vackert. Det glittrade hysteriskt om min klänning och publiken älskade mig. Några detaljer kommer jag inte ihåg, bara känslan. En känsla av att vara något stort, något riktigt bra och alla omkring mig uppskattade det jag gjorde. Det var verkligen glitter och glamour till 110 %. Om inte mer.

Jag tror att jag behöver lite mer sånt i mitt liv, kanske inte bokstavligen stå på en operascen och sjunga, men att känna sig lite mer glamourös, eller hur jag ska uttrycka mig. Att ta tag i min tillvaro, uppskatta det jag har och göra något åt röran som jag har där hemma. Ja, det skulle verkligen behövas just nu...

Kapsylfestivalen inställd för glidslem

tyvärr har vi fått ställa in vår spelning på Kapsylfestivalen i Halmstad. Pga personliga skäl...

Glidslem på Sticky Fingers

Jag hittade en bild på när jag och tjejerna i bandet var och spelade på Sticky Fingers i göteborg. Vet inte om jag har lagt ut bilden här, men såfall kommer den igen! Enjoy!


En helt vanlig fredag

Den här dagen har inte varit något speciellt, inte särskilt händelserik men jag är ändå nöjd med den. Idag hade jag nämligen chefens arbetspass, det kändes riktigt bra, jag jobbade från nio på morgonen till tre på eftermiddagen. Perfekto! Men det blev att jag stanna sisådär en halvtimme längre, för jag och M planerade inför Halloween, hur vi skulle ha det i skyltfönsterna. Med tanke på det, så har jag anmält mig till "konstpåstan," så vi får väl se hur det blir med det. Jag håller tummarna, för det borde väl inte vara några större problem att ställa ut tavlor på mitt jobb?

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, för imorgon får jag antagligen gå upp tidigt igen, eftersom jag och resten av tjejerna i bandet ska åka till HalmstadKapsylfestivalen och spela. Vi har lite problem med resan dit och hem, tänkte att det skulle vara smidigare med bil men så smidigt blev det inte, eftersom vi inte har fått tag på en. Så det blir till att åka tåg istället, och hoppas på att vi hinner med sista tåget hem. Känns lite surt att det går nio, och vi spelar klockan åtta. Så det blir stress stress och åter stress efter spelningen. Men det får vi stå ut med.

Nu ska jag göra mig en kopp te, det är lite ruggigt om kvällarna nu. Och så har jag varit så förbannat nyttig idag, jag svettades loss på spinningcykeln här hemma, känns riktigt gött! Fan vad man mår bra av att träna ändå. Nu har jag äntligen kommit igång, det är just innan man ska börja som det känns jobbigt.

Men som sagt, en kopp te sen blir det lite nördande med The sims!


Sverige runt 2010

Åhå, vilka roadtrips jag har gjort i sommar. Först ut var Uppsala, sen Göteborg, på lördag blir det Halmstad och nu är äntligen en ny Stockholmsspelning spikat. Det ska bli såå kul! Speciellt Stockholm ser jag fram emot, varför vet jag inte riktigt, jag har aldrig varit där, kanske är det därför det ska bli så spännande? Eller är det bara tanken på att det på något sätt känns som hela Sveriges city? Huvudstaden liksom, där allt händer. Nåja, vi planerar att åka den 8:e september och vara där ett par dagar. Spelningen är inte förräns den 11:e, men eftersom vi snackar Sveriges huvudstad tänkte vi ta tillfället i akt och utforska stället lite. Det är inte precis så att man är där varje dag. Sååå, den 11:e på Club dislocated i Stockholm kommer vi rocka strumporna av alla 08:or! ;)

Nu jävlar!

Jag har slagit väne i bordet, nu finns det ingen som kan hindra mig från att göra de saker som jag vill göra med mitt liv. Det bästa är att det känns rätt, bara så jävla rätt! För det andra har jag anmält mig till "konstpåstan" i Helsingborg. Jag hoppas (tror inte det ska vara några större svårigheter) att jag kan ställa ut mina tavlor på jobb. Det var okej för min chef, men vi får se vart det leder. :)

Over and out!


the Runaways

Filmen om the Runaways, ojojoj vad jag älskar den! För er som inte vet så är the Runaways ett tjejrockband från 70-talet. Joan Jetts första band, med andra ord. Jag rådiggar dom, redan sen första gången jag läste någonstans om just Joan Jett, och hennes musikkariärr. Och för ett par veckor sen kom jag över filmen och blev störtförälskad. Både musiken, karaktärerna och kläderna får mig att må bra i hela kroppen. Har ni inte sett filmen så se den!



En bild från filmen. Jag säger bara; PLATÅSKORNA! <3

En tidig måndagsmorgon

Godmorgon! Klockan är 06.23 och jag är redan uppe! Grejen med det är att min pojkvän börjar jobba ungefär 05.30 på morgonen, så jag blev väckt när han skulle upp. Sen kunde jag bara inte somna om igen och tänkte, nej vad fan, jag har väl sovit vad jag ska så jag går upp. Och här sitter jag nu!

Efter en stunds dampande lyckades jag få igång modem, dator och tv. Det åskade lite ute innan så S ryckte ut alla sladdar som fanns i hemmet. Alltid bättre med det säkra före det osäkra! I alla fall när det gäller det.

Det känns som hösten börjar närmar sig, dags för en total rensning av hela mitt rum, jag har ungefär en miljon kläder och tror närmare bestämt att hälften måste slängas - ut med gammalt, in med nytt!

Nu blir det kaffe. :)

Hårt emot hårt

Det enda som man verkligen kan göra nu är at slå näven i bordet och ge sig fan på saker och ting. Att vara bestämd och envis, det är svaret på frågan.

Videos från Helsingborgsfestivalen

Här kommer lite videos från när vi spelade på Helsingborgsfestivalen. Jag har varit lite seg med uppladdningen av filmerna, anledningen till det är att det tar en jävla timme för en video. HD upplösning ;) Nåja, två ligger i alla fall uppe, en återstår, men det orkar jag inte idag, jag hinner inte det iheller. Så håll er till godo med detta sålänge!

"Gud finns inte"

Gött med en ostämd bas... :P

"Carola"

Skam den som ger sig

Just det, skam den som ger sig! Mer ingående i detalj tänker jag inte gå, orkar inte det just nu. Men jag tänker kämpa på, vilket är det enda självklara valet, men mina tankar går kring det som folk ibland frågar mig om... Eller nästan säger till mig. NEJ! Jag vägrar bli en grå medelsvensson med villa och husvagn! Jag vet redan vilken väg jag ska gå och har redan kommit en bra bit, och det tänker jag fortsätta med.

Och så vill jag bara säga att jag har världens bästa arbetskamrater och världens bästa chef. <3

Kapsylfestivalen

Här är det vi ska spela! Spana in hemsidan HÄR!


Glidslem i Halmstad

Dåså, ytterligare ett gig spikat! Vi spelar den här gången i Halmstad, i kapsylparken vid bibioteket. Hela arrangemanget är en liten musikfestival med blandade band, som folkuniversitetet fixar. Vi ser fram emot detta, och vi går på scen 20.00. Själva musikfestivalen börjar väl runt 15.00, dock är jag inte helt säker, men någonstans där. Det kostar ingenting (tror jag inte i alla fall) och vem som helst får komma och titta. Se you there!

Sen börjar ett stockholmsgig även att närma sig, då handlar det om den 28:e augusti, vi hoppas på det bästa, såfall blir det en vistelse i huvudstaden på några timmar, det ser vi fram emot!

Vår Myspace hittar du HÄÄÄR!!! (punk)


Dieter vs Motion

Alla har vi nog varit där, i dietträsket. Det finns en hel uppsjö av dieter om man vill rasa i vikt. Även jag som verkar ha fastnat i trotsåldern, har fallit dit. Jag har testat det ena och det andra, visst, det funkar sålänge man BARA håller sig till dieten, något annat funkar inte. Jag kan liksom inte unna mig något... alls. Det finns ingen enklare väg till en sund kropp än träning. Det är det enda som funkar... och det har jag insett nu. Så jag säger som många andra, ät vad du vill med måtta och variera med motion. DET är den bästa dieten!

För att fira min klokhet blev det ett "stenhårt" spinningpass på motionscykeln här hemma. 20 minuter blev det, jag som har noll kondition trodde inte att jag skulle orka. Efter 4 minuter skrek mina lår och jag ville nästan gråta. Men jag gav inte upp för det, jag sa högt till mig själv "Kom igen nu Ronja, lite till kan du!" när jag sa det där kom jag och tänka på spinninginstruktören på gymmet som jag och mamma brukade gå på när jag var yngre. Eftersom jag har mycket fantasi och är lite barnslig, så låtsades jag vara henne för ett tag. Märkligt nog, fick jag en helt ny energi. Jag tror jag kallar det mental energi! Sen orkade jag ytterligare 5 minuter utan problem. Låren slutade svida och jag kunde trampa på bäst jag ville. När det började närma sig en kvart på cykeln, funderade jag på att sluta. Men eftersom svetten bara hade börjat rinna frotsattade jag. Och det blev 20 minuter som det var tänkt till en början. Lite mer än en halv mil blev det allt som allt. Jag är stolt över mig själv! Och så bra det känns i kroppen. Nu ska bara lyckas hålla i det här, men det tror jag nog ska gå.

Så en kort sammanfattning; motion gör dig gott. Det tåls att upprerpas för det är så jävla sant! Och så är jag bara så jävla trött på att känna mig som damen här under. ;)


Bloggdesigntramset

Intressant hur musik kan påverka en när man sitter och skapar ;)
Just nu är det Auf der maur som spelas, så bloggen blev som den blev, haha. Men jag är faktiskt nöjd! Nu får vi väl se hur länge jag har det såhär... Väldigt höstig, men mina höstkänslor sprudlar redan! :D

Livsförändringar

Jag har tänkt och tänkt, försökt göra något åt eländet jag ser varje dag. Okej, jag överdrev lite där, men jag har försökt allt nu för att få kunna flytta, men hela tiden är där något som ger emot mig så jag tänkte faktiskt ge upp nu. För det första har jag inte råd, för det andra finns det inte billiga boenden, så det går ju redan ihop med det första alternativet. Jag får nog inse som det är, och försöka tycka lite mer om det hem jag har. Första steget blir ju att städa, vilket jag faktiskt ser fram emot, både tredje och fjärde världskriget har varit där inne och härjat.

Jag har en inspirerande dag idag, vilket känns riktigt roligt. Det blev en tatueringstidning och nya hörlurar idag. Då vet jag vad jag ska göra på bussen till jobb imorgon. :)

Och så har jag färgat håret litegrann, den här gången har jag provat Pillarbox red. :)



Det behövs lite nytt i mitt liv.

Jimmy pucko Åkesson

Varför pratar Jimmy Åkesson (partiledare för Sverige demokraterna) om våldtäkt inom vissa kulturer? Sitter just nu och tittar på sydnytt och retar mig på hans fula nuna. "Att kraftigt begränsa invandringen kommer våldtäkten att minska." Som om inte svenskar våldtar då? Jag tycker det låter som en dålig ursäkt till att ogilla invandrare. Rasism, var ordet.

En fruktansvärt dålig dag

Aldrig ska man få behöva vara glad länge. Jag svor för några månader sen att aldrig mer skriva ett negativt inlägg, åtminstonde inte något som har med mina känslor att göra. Men den här gången kan jag inte låta bli, jag är riktigt besviken och arg, vet knappt vart jag ska ta vägen.

Idag fick jag veta att de ska dra ner på mina arbetstimmar på jobb. Det är inte min chef som har bestämt det, utan någon annan (högsta chef?) och det gäller all personal i alla butikerna. Där sket det sig med lägenheten helt och hållet, för så knapert kan jag inte ha det. Ibland känns det verkligen som någon har något emot mig, eller som det verkligen ligger en förbannelse över mig. Jag är nästan säker på det, i med att allt har kommit så lägligt. så fruktansvärt jävla lägligt.

Med råga på det hela fick jag bara en halv kopp cappuccino från Espresso House idag. När jag beställde en imorse fick jag en kopp som redan var färdiggjord (tjejen i kassan startade aldrig maskinerna som ångar mjölk och det där), inget mig emot, den var ju varm och så, bara det att den var bara halvfull. Jag regarade direkt på den lätta vikten när jag fick den, men tänkte att det är nog bara jag som är lite knasig såhär på morgonen. Men icke. Jag märkte när jag drack den sen att där inte var mycket i den. Och detta blev min start på dagen. Sen varför jag inte tog upp detta med tjejen i kassan tänkte jag inte på, inte på direkten. Det var inte förräns på jobb som jag insåg det. Med all vrede utsöndrat i blodet skickade jag iväg ett klagomail till Espresso House. Sen hur seriöst dom tar detta vet jag inte, men jag hoppas i alla fall att jag inte får fler halvfulla koppar. Jag menar, jag betalade ändå 33 jävla spänn...

Buttert och surt. Nu ska jag dricka vin och hata världen.

En eventuell flytt

Mina böner har kanske blivit hörda, men det återstår att se om det är så bra som det låter. Jag har nämligen (eventuellt) hittat en boplats inne i Helsingborg. 4 km från centrum och för ett billigt pris! Det låter riktigt bra i mina öron, nackdelen är bara att jag hyr hos någon annan, det ville jag ju inte från början ;) Men om jag ska ge ut lite mer info så handlar det om ett rum med både kök, toalett och dusch, rummet består av en bottevnåning i en familjevilla... jag får såfall egen ingång, bredband och el ingår i priset. Är jag glad eller? Så in i helvete! För jag tror faktiskt att det kan vara värt. Men jag vågar inte riktigt skrika ut min glädje än, jag får höra med människan som bor där först, och jag hoppas innerligt att detta är en förstående människa som inte dömmer mig efter utseendet (en ring i näsan, trasiga jeans och färger i håret). Jag är trots allt en lugn person. Jag hoppas, jag hoppas JAG HOPPAS verkligen på detta nu! Håll tummarna för mig!



För att dela min glädje och fira det litegrann, delar jag med mig av denna underbara bild från jobb. Här har jag min favoritperuk på mig, den blonda affron!

Så himla onödigt

Jag bara suckar när jag ser sånt här... Så himla onödigt. För att inte tala om dyrt. kan inte ni idioter som slås sönder busshållsplatser sluta med det? Om det är ren ilska mot skånetrafiken eller för att ni är uttråkade vet jag inte, men försök att tänka lite längre nästa gång, fortsätter sånt här höjer skånetrafiken avgifterna för att åka buss. Vill ni det? VA? Det vill inte jag, jag lägger redan 1200 spänn i månaden på att bara pendla, det får fan räcka!


Tack Lagerhaus och Kicks

M på jobb berättade idag att tjejerna från Lagerhaus och Kicks hade varit inne hos oss på buttericks och lämnat lite smink, cupcakes samt ett kort där det stod (minns inte exakt) att dom tänker på oss, och dom hoppas att branden inte förstörde alltför mycket. TACK!!! Så himla gulligt av er! Blir nästan lite tårögd, så himla fint!

Jakten på ett hem fortsätter

Nu har jag minsann och dar tagit tag i saken lite mer, jag har precis gjort en annons som ska läggas ut på blocket. Betalningen är precis gjord, så den kommer väl att finnas där imorgon någon gång. Om den blir godkänd, men det tror jag nog. Nu håller jag tummarna stenhårt!

Glidslem på SVT Sydnytt

Några timmar innan vi skulle spela på Helsingborgsfestivalen, fick vi ett samtal från SVT Sydnytt. Dom hade spanat in artistutbudet och fastnat för oss, och ville göra en liten intervju. Uppspelta blev vi men också väldigt glada. Först hade de lite problem med parabolen, men det löste sig i sista stund. ;)
Spana in vår debut i TV HÄR! Intervjun börjar 05.50 och klippet finns tillgängligt till och med den 5:e augusti.



För övrigt gick spelningen bra, det var bra tryck och där var en del folk. Härligt att de välte kravallstaketet två gånger. ;) För att inte tala om när vi retade gallfeber på studjefrämjandet, men det är sånt som ingår, arrangörerna hatar oss, men publiken älskar oss!


RSS 2.0