Turkos

Jag ska prova en ny hårfärg. TURKOST! Har jag aldrig haft innan, tänkte att det var på tiden det kom någon ny färgklick i håret. ;) Jag ska gå och skölja ur den nu, det här ska bli intressant!Bilden på resultatet (eller eländet) kommer nog efter helgen, innan dess har jag inte tid, imorgon har jag nämligen mycket att stå i. Det blir till att åka till stan i god tid, med gitarr och väska för att dumpa av det hos L, sen ska jag ner i stan och köpa en gitarrväska, sen ska jag jobba, efter det blir det att hämta cymbaler och kick hos M och SEN tillbaka till L. Shit, sån röra. Men så är det! Sen sover jag hos L, lördag morgon klockan nio går Göteborgsbussen.

Tjolahopp!

Tatt...

Det gick kalasbra. Jag är så jävla glad för det här känns så jävla rätt. Vad jag pratar om? Jag ska (kanske) börja som tatueringslärling. Jag ska till studion nästa vecka för några "prova på dagar." Det ska bli såå kul! :D

Dagen med stort D

Bussbiljetterna till Göteborg är nu fixade, vilket känns riktigt bra! 1200 kr fattigare, men vi ska ju få reseersättning så egentligen blir jag inte fattig alls. Det känns som det blev mycket pengar, men jag beställde ändå biljetter efter billigaste alternativet, så det är kanske inte så mycket pengar för 4 ungdomar, tur och returbiljetter? Lördag morgon ker vi!

Idag är dagen med stort D, jag hoppas innerligt att det här kommer att gå bra. Jag tror nog det ska göra det, det är inte precis så att jag är osäker eller har sökt detta halvhjärtat. Nej, jag vill detta. Och jag hoppas att samma känsla kommer hänga kvar hela vägen om det nu går för sig. Men varför skulle det inte göra det? Det handlar ju ändå om att rita. Det kommer att gå bra, det har jag bestämt mig för. Jag är väl förbered, vad ska hindra mig?

Se upp världen, för här kommer jag!En väldigt snäll bild på mig. :)

Glidslem i Göteborg

För andra gången tar vi oss en tripp till Göteborg! Den här gången spelar vi på Underjoden (eller i underjorden?) och inträdet kostar 80 kr. Så ja, bilden säger resten!


The Destiny

Ödet har gett mig en chans! På onsdag gäller det, håll tummarna för mig! Jag vill verkligen detta, jag hoppas innerligt att det här ska gå bra.


Egendesignat trumskinn

Idag var jag på Halméns och hämtade ut vårt egendesignade trumskinn... som jag vann i en tävling på Halméns hemsida. Riktigt snyggt blev det, jag kan inte sluta titta på det, haha. Nu saknas bara trumsetet... Men det kommer det också. Någon gång... Kan man hoppas.

Stör mig lite på att jag ser tjock ut i huvudet, men ja, skit i det! Jag har äntligen trumskinnet!


Ullaredsdagen

Jodå, jag är hemkommen sen länge. Idag är det torsdag, men jag har inte riktigt haft ro till att blogga om min första upplevelse i Ullared. För att göra en kort sammanfattning så var det faktiskt kul, men det var nog mest för att jag var på bra humör och det var något nytt ställe som vi hade åkt till. Allt var kanske inte superbilligt, en del saker kan man hitta billigt i skåne också, men vissa saker var så extremt billiga så jag började undra vad alla andra butikers problem är. Nåja, jag handlade "bara" för ungefär tusen kronor, men det blev mycket saker. Tre par strumbyxor, knästrumpor, overkneestrumpor, ett spel, nail art-kit, hårfärg, hårspray, lite speglar och en och annan julklapp. Dock är inte alla julklappar färdiga, så det får bli en tur på väla idag när jag ändå är ledig.

DESSUTOM, imorgon avgör ödet om mina drömmar kommer att uppfyllas (nej, det handlar inte om bandet... trkigt nog, haha, men detta är också kul) jag avslöjar ingenting nu, utan jag återkommer imorgon. Och bilder och sånt där från ullared kommer sen... hade tänkt göra en liten film utav det. ;)

Annars idag ska jag hämta ut mitt trumskinn på Halmens, jadå!!

Måndagsharmoni

Mitt liv är just nu på topp. När man vaknar en måndagsmorgon och leendet sitter kvar sen helgens äventyr, DÅ har man verkligen haft en bra helg. Spelningen på Bara Rock gick asbra och det var galet mycket folk. Så mycket folk att inte alla fick komma in... Tråkigt att inte alla fick komma in, men samtidigt så känns det rätt häftigt. Bandet som spelade efter oss var också grymma. Sångerskan är dödscool!

För övrigt hade jag en riktigt kul kväll. Många vänner, gratis öl (begränsat antal, men 5 gratis öl var i bandet är inte att klaga på) och många nya ansikten. Senare på kvällen fick jag höra från L att (nu är jag urusel på namn, kommer inte ihåg) men att någon från det gamla svenska punkbandet Kriminella Gitarrer hade varit där och sett oss. DET tycker jag är coolt! Hoppas att han gillade oss också...
Glidslem in Action på BARA ROCK!


Och en bild på Slöa Knivar. Vi tackar för lånet av både förstärkare och trummor.

Nu taggar vi inför nästa äventyr i Göteborg den 27:e november. Stödspelning för Punk Illegal.


SLÖA KNIVAR + GLIDSLEM

Jag kom på att jag har glömt att gå ut med den här informationen, men vi i Glidslem spelar tillsammans med punkbandet SLÖA KNIVAR ikväll på BARA ROCK i Helsingborg. Första bandet går på scen 22.00, blir antagligen vi, så att ni vet om det och är där i tid... ;) Ni som är flitiga besökare på Bara Rock vet att vi spelar, men att ge ut lite information (skulle ha gjorts tidigare) är aldrig fel det heller. Men som sagt, IDAG gäller det, så se till att vara där!

Ullared

På tisdag gäller det, då ska jag för första gången i mitt liv åka till ULLARED. Alla pratar om det hela tiden, är det verkligen så bra som det verkar? Jag förbereder mig genom att kolla in lite videor på youtube... Där hittar jag videos från tv-serien, som jag nog inte har tittat på... alls. Här nedanför hittar jag en stark inspirationskälla:


dubbelgångare?

Det här såg jag i dagens HD igår... Snubben längst till vänster, har inte han hamnat i fel parti?


argh

Jag försöker få fallande snö på min blogg, så som jag hade förra året. Men av någon anledning funkar det inte längre. Jag har försökt med fyra olika script, men det funkar inte. :S Ingen aning om varför det är så... Så jag får väl vara utan mina dalande snöflingor. Eller så får jag rita dit några i bakgrunden bara. Eller något. Sån skit!

November

Nu tar vi ett steg längre in mot det kallare halvåret. Klockorna har blivit ändrade och kallenderns påminnelse om att "sommartid slutar" får faktiskt mysfaktorn att stiga litegrann. Snart bytas halloweensakerna ut... även om jag hade kunnat fira detta 365 dagar om året. Spindlar, spindelväv, dödskallar och annat som är typiskt kan man ju ha ändån (i alla fall jag... för det känns jag) men lite julsaker får det också bli. Dock tycker jag att affärerna är lite väääl tidiga med julsakerna... Nåja, till jobb kommer julsakerna den här veckan, så det ska bli intressant.

Jag har kommit på det att det är bara första halvan av vintern som är rolig, dvs halloween, jul och nyår... sen kommer de värsta månaderna på hela året, vilket är januari februari och mars. Vad finns det att fira då? Vad finns det att se fram emot under dessa mörka månader? Visserligen fyller jag år, men det blir inte någon fest för det, eftersom jag bor mitt ute på landet och bussförbindelserna är inte att lita på. Aja...

Jag har letat fram min vinterjacka och nu skad en pimpas! Har ingen lust att känna mig som snusmumriken i den längre. Åh, vinterkläder! <3

Fisbook

Jag ville heta "Ronja Rotten" på facebook, men av någon anledning blev det avaslaget. Men Rutten funkade bra. men hur coolt är det på svenska? Och jag undrar vad skillnanden på "Rutten" och "Rotten" är, mer än bara språket. DÅLIGT FACEBOOK!

ironi

Livet är inte bara en lek, det är en dans på rosor också.

RSS 2.0