idioti

Ibland önskar jag att alla bara kunde försvinna. Många är idioter i mina ögon. Tänk om alla dessa bara försvann? Vad skönt det skulle bli. Men då är nästa fråga; är det alla andra som är idioter och som bör rensas bort, eller är jag som är den enda stora idioten?


Det är en konst att arbeta

Jag har hela tiden sagt och tänkt göra en ny hemsida för mina skapelser. Men varför det? Varför göra det så svårt, när hälften av det tråkiga arbetet redan finns serverat på internet? Jag snackar givetvis om bloggar! Min plan nu är att starta ännu en blogg... och snart får väl folk spel på mig och undrar, VARFÖR? Ja, helt enkelt av samma anledning som när jag gjorde min andra. Perfektionist som jag är, så måste jag sortera, rensa och hålla ordning. (Dock inte i mitt eget hem...) Så kort och gott; jag ska hålla ordning bland mina målningar, teckningar och nonses-skrivande. Den här bloggen som jag skriver i nu, är min så kallade "nonens-blogg," i den här skriver jag mest skit i, som folk tydligen tycker är intressant. ;) Nåja, och sen blir det lite om mitt band också i den här bloggen. Men för att återgå till den tredje bloggen... Där ska jag samla mina målningar. För idag hann verkligheten ikapp mig, och jag kände att det är dags att ta tag i saker och ting... Speciellt det där med vad jag verkligen VILL göra. Att måla. Att rita. För jag och min chef pratade lite om hur jag ska jobba efter nyår... Vilket förmodligen ungefär det dubbla som jag har nu. Och då har jag faktiskt råd med en liten lägenhet. YÄY! Men ett "problem" kvarstår, ska jag göra en helt ny adress till den nya bloggen, eller göra en ny blogg i den här bloggen? (Låter kanske rörigt, men man kan göra så) Tankarna ligger just nu på en helt ny adress, eftersom folk inte riktigt kan stava till adressen som jag har till den här bloggen... Hehe. Vi får se hur jag gör. ;)



Jag hade ingen passande bild till ämnet, så det fick bli en gammal bild på mig, från den tiden jag var blond. Vill ni veta en sak? Jag saknar det nästan. Dock kan jag inte tänka mig att vara helblond...

Skogsmullar och julförberedelser

Hela helgen har jag spenderat med min pojkvän... och därför har jag blivit skitkass på att blogga. Folk undrar till och med varför jag inte är inne på msn längre. Alltså hallå, är det något fel med att skaffa sig ett liv? Jag jobbar, repar, ritar, träffar vänner eller är med min pojkvän. Då har man inte tid med varken msn, blogg eller facebook... ;)

Men i alla fall, i fredags efter jobb åkte jag hem till S. Det blev först lite svamp-plockning (trattkantareller för den som undrar) och senare på kvällen blev det fest. Söndagen blev en bakis- och mysdag. Igår fyndade och S tio filmer för 400 kr. Så nu har vi att göra i några veckor framåt. ;)

Imorgon är det jobb och på torsdag är det LÖN! Sen blir det lite julshoppande, det vill säga pynt och material till julklappar... För att sen pynta på riktigt till helgen, eftersom det är första advent då. Jösses, vad tiden går fort... :O



Btw, det är höstdagsjämning idag... Om jag har tolkat almenackan rätt?

Vintermys Deluxe

Igår fyndade jag ett par nya morgontofflor. Leopardmönstrade som dessutom är rosa. Kan det bli bättre? Lägg märke till mina lila pyamasbyxor också. En stickad god tröja till och en kopp te, sen mår jag som en kung. Eller som en drottning? Whatever, jag älskar mina nya tofflor. <3



Idag "julpyntade" jag lite på jobb. Pysslade ihop en gran med min kollega som ska spruta snöflingor och grejer, så det blev en del skruvande också. OCH pyntande. Julgranskulor och en ljusslinga. Oooh, vad jag ska köpa pynt sen när lönen kommer! Har någon form av pysselabsintens känns det som. Roligt och mysigt! Det är ju för tusan första advent nästa helg! :O

Nu ska jag söka inspiration till pysslandet. :) Tjohej!

Stödspelning för de Hemlösas Hus

Linnea har varit i farten och gjort en riktigt bra grej, hon har dragit igång en spelning med stöd för de hemlösas hus. Det började med en idé från ingenstans, sedan gick vi till Jutan med vår idé, och fick en otroligt bra respons. Och nu är det på gång, vi, "va!?" och "slutet" kommer att medverka. Allt är inte 100% bestämt ännu, bara några detaljer kvar att fixa. Men annars så är det den 11:e december som det smäller på Jutan. Tid och om det kostar något, vet jag ingenting om ännu. Mer info kommer, så håll era ögon öppna!

I trafiken är alla idioter

Ibland undrar jag vad det är med folk. Jag vet sen innan att de flesta är idioter, men sen att dom blir 90% större idioter i trafiken är nästan otroligt. Jag skiter väl i att folk inte håller hastigheterna, det är deras problem om de får böter eller så, men när jag själv ligger i exakt 50 på en 50-väg, och någon envisas med att ligga i röven på mig kan jag bli lite fundersam. Vad är poängen? Det är ingen vits att köra fortare, för är det 50 så är det 50 som gäller. Eller är det bara en rekomendationshastighet? Sen är det inte för min skull som den bakomvarande ska hålla avståndet, det är för idiotens egen skull. För om jag nu skulle behöva nita bromsarna, så har den som är bakom mig inte en chans att stanna (och därmed förhindra en olycka, om nu en sån där trtafikidiot råkar läsa detta som inte förstår vad jag skriver). Idioten i fråga kommer att åka rakt in i min bil och förstöra båda bilarna. Men som sagt, det är ju en idiot, dom ska ju tvunget ligga och nosa i rumpan på en. Gärna närmare om det går. (Helst ska jag inte se deras framlyktor i backspegeln.) Istället för att släppa gasen lite och öka avståndet... så trampar dom ner gasen så mycket det går. Och det är de gångerna som jag bara är så jävla sugen på att nita bromsarna. För det är inte jag som åker på skiten. :)



Bild från hallandsposten


The sims 2 eller The sims 3?

Som den sims-nörd jag är, sitter jag i djupa funderingar just nu. Vad är mest värt? Jag har inte spelat the sims 3, så jag har ingen aning om hur det är. Vet du? Vilket är roligast av tvåan och trean? Det som jag funderar över är om jag ska ta och köpa the sims 3, eller köpa resten av tilläggspelen till the sims 2. Det sistnämnda lockar mest, för dom spelen är billigare nu. Eller? Det kanske är mer värt att köpa det senaste? Ge mig gärna förslag.


Såhär ser "jag" ut i sims. Drömma kan man ju...

En tanke...

Det krävs nästan vissa händelser eller erfarenheter, för att någon ska bli en bra person.
Och så säger man att ingen föds elak...

Från färgglatt till grått?

Vad jag blir arg på mig själv. Humöret sjönk och jag tror jag kände ene viss avundsjuka också. Avundsjuk? Jag? Jag har aldrig någonsin känt en sådan avund... och det har ändå med min talang att göra. Jag vet vad jag är bra på. Så varför skulle jag känna såhär? Jo, det är helt enkelt så, att jag fick höra lite idag av en vän, att en skolkamrat från gymnasiet har slagit sig fram... Han säljer tavlor för flera hundra och har nya beställningar hela tiden. Då. Det var då humöret sjönk. Jag då? Varför har det inte hänt någonting på min sida? Jag visste svaret direkt; jag har inte legat i. Jag har inte kämpat mig fram. Jag har underskattat mig själv... och inte jobbat för det. Ju mer jag tänkte på det innan idag, desto mer rädd blev jag. Håller jag på att bli alldeles för Svensson? Det som inte får hända, håller på att hända. Jag måste rädda mitt skin - och det nu! Jag vet inte sen jag sist satte mig ner för att rita eller måla. Jag har inte gjort något sånt sen jag började jobba. Det är hemskt. Riktigt jävla hemskt. Det förklarar mitt "kli" i kroppen och jag mår nästan dåligt när jag bara tänker på det. Herregud, skärpning! Så därför håller jag på att städa undan på mitt rum, så jag kan slå mig ner i lugn och ro och göra det som jag brinner för mest - att rita. Eller måla. Min livs passion håller på att glida ifrån mig! Jag håller på att bli en del av den gråa massan. Nej! Hjälp mig! Peppa mig! Det enda jag kan göra är att sätta igång direkt. Damma av pennorna, rota fram färgerna, och öppna upp blocken. Även gitarren står och skriker på mig känns det som. Nej... Det får inte fortsätta såhär. ÄNDRING! Gör jag ingenting nu, självdör jag känns det som. :(

Over and out, dags för lite kreativitet.

Det sista av Halloween...

På jobb ser jag hur halloweensakerna sakta tynar bort. Dels för att dom tar slut och dels för att vi försöker samla ihop dom, så att det tar mindre plats. För nu har första leveransen av julsaker kommit. Lite tråkigt, men också mysigt. Frågar man mig, hade jag gärna haft Halloween kvar ett tag till. Men även om det börjar bli mer säsong för jul, så kan man ju fortsätta att njuta av läskigheterna. Jag ska göra det i alla fall. ;)

Här är en lite spexig bild på mig med mina tjusiga vampyrtänder på.


I jakten på den rätta vinterjackan...

Jag letar och letar, kollar och spanar... Men hittar knappt någonting i min smak. som ni säkert förstår så är jag inne på att köpa en lite varmare jacka som jag kan ha i vinter. Den jag har nu, är i tunn fuskskinn och värmer inte ett skit. Kan lika gärna gå med bara en tjocktröja, så varm är den. Jag har varit inne på att skaffa mig en lite längre jacka, eller kappa som det heter. Men de som finns och säljs, är skitfula, enligt mig. Jaha, så vad gör jag? Jag får försöka hitta något annat som jag kan ha... Och då hittade jag den här på H&Ms hemsida. Har visserligen sett den i butiken också, men aldrig kollat närmare på den. Så vad sägs? En jacka i fuskpäls? Hade den passar mig? Den ser fin ut, men ingen aning om hur den ser ut när den sitter på. Men vad tror ni? Det hade ju kunnat vara min stil, bara lite mer glamourös. Inget fel på det, givetvis. ;) 
 
Jag får åka iväg och kolla på den, helt enkelt!

En onödig tisdag

Jag fick en kallelse av arbetsförnedringen om att jag ska vara där den 3:e november, vilket är idag... Klockan halv två skulle jag befinna mig på plats. Jag kommer dit fem minuter innan och är glad över den lilla tids marginal, eftersom jag alltid är ”precis i tid” annars. Klockan tickade. Klockan blev fem över halv två. Jag började fundera på om dom hade mycket att göra, eller bara drog ut på tiden lite. Klockan blev tjugo i två. Jag började undra lite, men tänkte inte så mycket på det. Klockan blev kvart i två. Nu började fundera på riktigt, vad är det dom håller på med? Dom har kanske mycket att göra då... Klockan blev tio i två. Irritationen börjar växa i kroppen. Vad i helvete..? Klockan blev fem i två. Okej, jag ger detta fem minuter till sen går jag och knackar på dörren. Klockan blev två. nu började det klia i hela kroppen på mig, jag kunde verkligen inte förmå mig att vänta mer. Jag reser mig upp och knackar på dörren med bestämda knackningar. En dam i ca 50-års åldern öppnar dörren och ser lite frågande ut. Jag frågar om det är jag som är virrig, eller vad det nu handlar om... Jag hade en tid med Rickard klockan två. ”Oj...” säger hon, ”han är inte här idag.” Tack. Tack så mycket för den.

Inte för att jag hade så mycket andra saker planerade idag, hade tänkt städa, och så hade jag sluppit gå upp tidigt imorse för att köra mamma till jobb och slippa hämta henne också. Vafan! Jag längtar innerligt till den dagen då jag slipper hålla på med arbetsförnedringen. Fan vad skönt det skulle vara att gå dit, visa fingret och sen gå igen. Och aldrig någonsin mer, behöva gå dit.

RSS 2.0