Semester

Den kommande veckan har jag en veckas "semester." Jag jobbar visserligen imorgon måndag, men inte resten av veckan. Då passar jag på att åka till Peace & Love! Ser dock inte riktigt fram emot att sitta på en buss i nästan 12 timmar, men ja, vad fan gör man? Det blev inte plats i bilen som jag skulle ha åkt med i så vad fasiken... Det är ändå bara en raksträcka så det kommer nog att gå finfint!

Student

För det första så kan jag säga såhär: Att vakna halv åtta på morgonen av visselpipor är inte det roligaste, speciellt inte när man inser att man bor precis brevid en gymnasieskola... Men skit i det nu!

I fredags var jag med och firade Aylas lillebror Abbe som tog studenten. :)

En lång dag för Abbe med skoskav. ;)
Innan utgång åt vi på Thai Corner, MUMS!!!

Crazy about shoes

Jag vill så förbannat ha dom här skorna. Problemet är min jävla skostorlek, som vanligt är alla snygga skor bara upp till storlek 41. Jag råkar ha en storlek större. Med andra ord, en stortå som sträcker sig en hel jävla centimeneter längre än de andra tårna. VARFÖR? Kan man hugga av tån?

Jag tänkte inte deformera mina fötter för att skorna är det. Frågan är om jag kan göra om dom så att jag får plats med tårna... Jag är ganska händig men har aldrig gjort om ett par skor. Tror ni att det går? Om man liksom skär bort den del där tårna är göra om skon så att den för öppen tå? Jag får ju sätta något snyggt över skarven sen... Men jag vete tusan...

Mandy Shoes SEK 299, Nelly Trend - NELLY.COM


Nationaldagen

Inte för att jag ägnar så mycket energi åt nationaldagen, men eftersom jag hade en ledig dag passade jag på att ta mig ett litet ryck och anstränga mig...


RSS 2.0