I wanna be a rockstar

Igårnatt drömde jag att jag hörde mig själv på radion. (Nu bortser vi från Rix FM och sådana) Jag sjöng i ett rockband, och jag minns känslan av att jag blev väldig glad och exalterad (stavning?). Det var så att jag log på morgonen, känslan var kvar i kroppen och fler sånna drömmar vill jag ha. Kan den betyda något? Mja, jag tror inte alltid på att drömmar blir verklighet, det handlar mer om saker som rör sig i huvudet... Men omöjligt är det ju inte, Glidslem har kommit en bit påväg. Se upp Sverige, för här kommer vi!

inget Hole

Hole har ställt in. Kan man bli annat än arg och besviken? Tur i oturen att jag inte har hunnit köpa biljett. Någon anledning till att dom har ställt in har jag inte hittat, står bara att konserten är inställd på den danska biljettsidan och på deras myspace finns inte ett spår av något, det enda dom har gjort är att ta bort konserten från konsertlistan. Det enda jag kan hoppas på att jag får en möjlighet att se dom en annan gång... Om jag ska försöka se från det positiva hållet, så sparar jag dom pengarna...

Blekning <3

Idag for jag ner till malmö, för att få håret blonderat hos min vän Ida. Hon går i frisörskola där nere och fick sig antagligen en ordentlig utmaning. ;) Jag manade på om att hon kunde bleka bäst hon ville, mitt hår förblir envist kvar på skallen så det är ingen större risk att det ramlar av. Efter x antal timmar började vi nå hyffsat bra resultat, dock fegades det lite med blekningen, fy! Men ljust är det... dessutom jävligt gult. Men det är på väg åt rätt håll, nu ska jag bara stå ut med eländet en vecka och sen fixas det sista till. Det blir att ha peruk på jobb imorgon!

Going blonde

Då var tiden med det mörka håret över, nästan i alla fall! Det återstår en vecka, för att sedan bli blekt rätt så rejält. Med andra ord; jag ska bli blond igen, och jag ser fram emot det, STORT! ;)
Tisdag nästa vecka sitter jag hos Ida (som snart blir frisör!) och får frätande medel inkletat i håret. Jag gillar det!

Mötet med en främling

Det var en ganska så skum medelåldersman inne i butiken idag. Han verkade snäll och väldigt VÄLDIGT filosofisk. Och har antagligen inte så många att prata med. :P Han tror på turpengar, för jag kommer ihåg honom sen innan. Han köpte en trollkarlsdräkt till sin dotter, sen började han prata om sitt jobb... Han är psykolog. Han har hjälpt många, vilket jag också tror eftersom han tror att Satan finns. Han har själv varit jagad av denna Satan. Min första spontanta reaktion var att börja skratta, men jag gjorde det aldrig. Jag valde att fortsätta lyssna. Varför, tror han att det är just Satan? Sen kom jag att tänka på de gånger... jag har känt konstiga närvaron. Oftast på nätterna, en ond närvaro, har jag tyckts känna. Där har jag trott att jag har varit sjuk i huvudet. Men skit i det, det är inte det som det här inlägget handlar om. Jag vet vad jag känner och jag uppfatta den här mannen som intressant. För på något sätt... Såg han genom mig. Han tipsa mig om att starta eget... jag tror han såg att det blir inget av mig om jag stannar kvar här för evigt. Lite läskigt när en människa genomskådar en sådär, men han menade bara väl. Det är jag säker på. För jag kände det så. Jag vet att han har varit och handlat på B innan, A som också jobbar här tyckte han var konstig och skrattade. Men människor är inte ”konstiga” utan en anledning. Det finns alltid ALLTID något bakom. För mig var han inte konstig - även om jag tror att turpengar inte finns - skulle kalla honom fantastisk. För jag tror faktiskt, att just sånna som honom, bör vara psykologer.

I slutet av samtalet presenterade han sig. Han frågade om jag ville ha jobb... om jag nu var intresserad av vårdyrket. Jag sa ju som det var, inte över huvudtaget, tyvärr. Sen berättade jag att trivdes bra här, det passar min galna fantasi. Då sa han att då var det ju bra, man ska trivas på sitt jobb. Sen kunde jag ju inte låta bli att börja prata lite jag med, jag nämnde då att jag inte kommer vara kvar här resten av mitt liv. Jag jobbar bara här just nu... Sen kommer jag satsa på något annat.

Jag vet att man inte ska lita på alla, han hade kanske onda aningar bakom, sånt vet man ju aldrig. Men jag tror inte det. Tro kan jag göra, men tänker inte ta reda på det. Jag efterlyser faktiskt fler sånna här människor. Han har inte låtit sig påverkas av det gråa samhället. Han fullkomligt sprudlade av färger i mina ögon. :)

P-böter i Helltown

Efter 1 år och 9 månader, hände det. Jag har fått parkeringsböter. Dom där månaderna är lika länge som glidslem har funnits, dvs jag fick mina förbannade böter på parkeringen där jag repar. Känns lönt. För det första, där är sällan mycket bilar, det kostar ingenting att stå där och där finns inte ens några linjer. Det där är en parkeringsplats som inte många känner till, där är till och med tomt när det är fotboll i stan. För det andra, där är ALDRIG parkeringsvakter, men just idag har där varit det. Varför jag fick böter? För att morsans bil är registrerad som "lätt lastbil" och det är tydligen bara personbilar som får stå där. Skillnaden? Den enda skillnaden är att just den här bilen, är registrerad som lätt lastbil och inte personbil. DET ÄR DET ENDA! Bilen är varken större än en personbil (okej, en skillnad till är att där är större lastutrymme och bara 2 säten) och inte heller tyngre än en personbil. Fyfan. Vilka jävla regler! För att inte tala om parkeringsvakten, jag förstår om detta hade varit mitt inne i stan, men det var det ju inte. Shit alltså. Hoppas du ramlar och dör, eller något annat hemskt, jävla lapplisa!

VÅR

Så jävla mysigt. Sen har jag inget mer att säga. Finner inte rätt ord. :)


GLIDSLEM NEWS

Bland det bästa jag vet är under planering just nu. Vad jag pratar om? Gig med bandet såklart! Den här gången har vi siktet utanför skånes gränser och jag ser fram emot det jättemycket. Just nu väntar vi på att få mer information, så egentligen vill jag inte säga för mycket, om det nu råkar bli som så att det kanske blir ett gig just på ett visst ställe. Men eventuellt är ett bra ord, Uppsala och Göteborg är två ställen som vi kanske och förhoppningsvis, kommer att åka till för att sprida vår musik. :D Dessutom, har vi några nya låtar på G, woho!

RSS 2.0