HEMMA

Sådärja, nu är det mesta fixat, det som återstår nu är några ordentliga hyllor så att jag får plats med resterande saker, som cd-skivor, böcker, målarsaker och annat tjaffs... Och alla gitarrer. Hujedamig, jag behöver en större lägenhet. ;)

Jag har i alla fall fått internet nu, äntligen tillbaka till det normala!

Nyinflyttad

Nu är alla stora och tunga saker i lägenheten och de flesta flyttkartonger. Det som återstår är lite kläder, skor och ett par flyttkartonger till. Sen är allt klart! Nu återstår det att köpa saker som jag inte annars brukar (brukade) tänka på, så som skärbräda, kaffefilter, diskmedel, TVÄTTMEDEL och sånt...

Jag har gjort en del saker idag som bör ge en hel del vuxenpoäng, jag har satt upp mig på ett tvättid, ringt och ordnat bredband samt el. Snart flytar allt på!

Sen behöver jag en förälningsladd till min minispis... man kanske kan ställa den på golvet sålänge?

Flyttkaos

Nu håller jag på att flytta. Just nu sitter jag vid datorn hemma hos mamma på landet för att fylla på min mobiltelefon och lite sånt, med andra ord förbereder jag mig för att klara mig utan internet ett par dagar. Det kommer att bli så plågsamt. ;)

Att packa ner sitt liv

Flyttkartongerna är köpta och jag är både nervös och uppspelt. Känslorna rusar runt i hundranittio i kroppen och lite fortkörningsböter åt känslorna känns nästan som en nödvändighet, om man nu hade kunnat göra en sån sak.

Frågor som; kommer jag att klara hyran? Kommer jag att fixa alla räkningar? Kommer jag klara att gå ut med soporna och slippa bananflugor? Hur gör man sig av med bananflugor? Tänk så börjar något i badrummet mögla? Måste jag ringa till hyresvärden då? Tänk så tycker dom att jag är dum i huvudet? Undra hur många surkärringar det bor i trapphuset? Kan man ha fest? Kommer min sketna minispis att fungera ordentligt? Kan man göra cupcakes i den?

Så ja, ni kan säkert förstå att ena stunden sitter jag och är nervös och vill gråta, för att sedan bli överexalterad och få storhetsvansinne och skratta som om jag vore galen. Kanske inte riktigt så, men det är inte långt ifrån känns det som. Givetvis ska det blir riktigt roligt för att inte tala om SKÖNT, äntligen eget revir där jag bestämmer allt i min takt.

En del tycker det är onödigt av mig att flytta eftersom jag "bara" har deltidsjobb, men eftersom den här lägenheten är billig och med tanke hur jag bor nu... så är det värt det tio gånger om. "Du kan skaffa en bil," nej det kan jag inte alls. Hör här, en BILLIG BIL, eller en BILLIG LÄGENHET. Man hör ju direkt vad som kommer att hålla i längden. Så det så! Jag ska bli stadsbo igen! Dock blir det Ängelholm, men inget mig emot, allt är bättre än den här hålan jag bor i... Eller ja, jag bor ju UTANFÖR en håla så med andra ord... mitt ute i ingenstans. Haha.

Nu ska det packas! Ojojoj!

MITT

På torsdag får jag MINA nycklar till MIN lägenhet! OMGOMGOMG

Herrarnas krystade dassbok

Sms från Joanna:
"Min kombo gjorde en fin upptäckt idag! Leta reda på ett ex av 'herrarnas krystade dassbok'. Glidslem står under 'svenska bandnamn' på s.41! Haha ;P"

Självklart gillar vi detta, haha!


Nytt år och nya möjligheter

2010 tillhör det förgångna och ett nytt år väntar. Idag är det 2:a dagen av det nya året och jag bara längtar tills jag får flytta in i MIN lägenhet. Jag har fått en hel del blockettips av min mamma och där är faktiskt en del saker som jag överväger att köpa. Jag berättar inte vad det är, inte än, med risk för att någon annan hinner före. ;)
Sen väntar IKEAs stora midvinterrea på mig, det här kan bara inte bli bättre! Summan på mitt sparkontot bara växer och det känns som jag kommer att klara mig rätt bra ett tag framöver eftersom jag har råd med en del saker nu.

Det här förväntar jag mig av det nya året:
- mindre stress (jag måste sluta stressa, och jag tror att det blir bättre när jag har flyttat)
- jag kommer att gå ner i vikt (vad sägs om att bo på tredje våningen utan hiss och nu får jag knappast skjuts till o från tåget/bussen... eftersom jag har lättare möjligheter att ta mig ditt själv nu)
- mer kreativa arbeten (mindre bussväntade = mer tid över till roligare saker)
- ett gladare humör och bättre välbefinnande

Det här hoppas jag på:
- att jag ska kunna tjäna lite pengar på det jag målar (för jag kommer få mer tid till mitt målande och tänker försöka satsa lite extra)
- att jag inte ska behöva bli FÖR fattig
- Att vi tar ytterligare ett steg framåt med Glidslem

Det var väl det hela för tillfället, nu blir det till att spela the sims och inreda hus. ;)


RSS 2.0