Ny inspiration... Från en dröm?

Jag har funderat nu i flera dagar på att städa mitt rum. Det är väl egentligen ingenting man ska sitta och fundera över, men jag är sån, funderar lite, hur ska jag städa, var ska alla grejerna bli av och hur mycket damm det finns under sängen och soffan. Haha, jag tänker för mycket, efter ett tag blir det ingenting gjort. Sen har jag även funderat på att göra det lite mysigare där inne. Och inatt hade jag den ultimata drömmen. Jag drömde att jag var i ett japanskt hem. Det var ljusa blanka trägolv och något mörk brun/röd färg på väggarna. Detlajerna, prydnadsakerna och den övriga konsten som fanns där gick mycket i svart och rött. Jag minns att jag tänkte "Det här var fint. Detta ska jag komma ihåg, jag behöver ny inspiration."

Hm nå, är det ett tecken? Haha!

TRÖTTA MIG!

Jag blir så trött. Pratade nyss med L, hon skickade ett mess om att hon och hennes polare hade blivit attackerade av ett gäng killar på Knutpunkten. Klockan är halv två på natten och såklart händer det alltid en massa skit, inget ovanligt, tyvärr. Men det som jag blir irriterad över är att de här killarna, som också ser lite "alternativa" ut som mina polare, hade mage att kalla dem för "emos" och försökte våldföra sig på dem. Den ena killen som var mest våldsam, har kort svart hår med längre lugg som ligger lite åt sidan, någon t-tröja, nitskärp, trasgia jeans och converse. Den stackars bruden som han hade försökt slå, har svart hår, trasiga jeans, nitskärp och converse. What's the point? Är det konstigt att man blir förbannad?

Videoblogg

Blondinbella, släng dig i väggen!
Jag ska fan också börja videoblogga!

Ronja is happy :)

I det här inlägget vill jag mest hylla mig själv och mitt liv. Jag känner mig nöjd med tillvaron och har en bra period i livet just nu. Jag har allt det jag vill ha, många bra vänner och mitt band. Nu är det dessutom som så att vi är 100% tjejer i bandet... Vet inte om jag har skrivit det i något tidigare inlägg, orkar nämligen inte se efter. Hon heter Malin och det känns gött att vi kan säga "vi är bara tjejer i bandet." Vi ska dessutom ställa upp i UKM (Ung Kultur Möts) vi skrattade först åt tanken, oftast är där folk som läser dikter och lite annat sånt och inte så många, ehum, punkband. Men man ska ju börja någonstans och det är precis så jag får vara med, börjar bli för gammal, HAH!

Mitt liv flyter på och det ser ut att bara bli bättre och bättre. Jag börjar längta lite efter våren... Men ska försöka njuta av det kalla vädret lite till. :)

The truth is out there...

Idag träffade jag min käre vän Johan och vi åkte in till den mystiska skogen i Ängelholm (Ja, den heter säkert något, men kommer inte på namnet nu.) och skulle kolla på det där "UFOt." Där går ju lite historier om ett UFO som landade eller störtade i den där skogen någon gång på 40-talet. Där är lite markeringar utsatta om stort det här lilla UFOt var (inget enormt, jag skulle vilja kalla det för ett enmans rymdskepp, haha) och just på den platsen som är någon cirkel på kanske 5x5 meter växer där inget. Där är väl lite mossa och så... Inget mer. Liten bit längre bort finns där en grop, eller en grav, som där står på skylten. Där har tydligen den här "utomjordingen" landat eller störtat och sedan dött... Om jag har förstått det rätt. Sen kan man ju spekulera lite i det hela om man vill tro på det eller inte... Nog tror jag att det finns annat liv i rymden men har inte riktigt några åsikter om det här. Jag har för mig att det inträffade något liknande i USA på 40-talet, och man kan ju undra om det bara var någon paranoia om utomjordingar som folk hade eller om det faktiskt inträffade. Möjligheten finns, men känns samtidigt lite svårt att tänka sig. Vi kan väl inte vara det enda livet i hela rymden? Kanske är det någon som har har ställt till med lite scener för att lura folk... och då kan man sen fråga sig, varför lägger man såfall ner energi på det? Det kanske bara är någon som har drömt? Eller så har det hänt på riktigt...

 
Här har vi själva platsen där UFOt ska ha landat.

 
Skylt...


Liten "staty" om hur UFOt ska ha sett ut.

  
Info om UFO.

 
Gropen/Graven

Jag har varit på den här platsen förut, men aldrig fotograferat där. Och nu äntligen har jag det, och såklart när jag väl var där började jag fundera över det hela. Jag försökte känna efter om vad som kunde ha hänt och hur det verkligen låg till. Men jag fick bara känslan av underlig mystik, något som inte kan förklaras så jag kom egentligen inte fram till något. Jag finner det såklart intressant, om det nu har hänt på riktigt... The truth is out there ;)

Oroliga tider!

Detta är kanske lite förhastat, men jag mår bra. Jag mår lite FÖR bra. Min estetiska sida säger att det inte är bra, för då kan jag inte vara kreativ på ett lika bra sätt. Men samtidigt är det ju härligt, för detta behöver jag. Mitt onda och bittra jag har mjuknat lite - och jag är orolig. Ska det fortsätta såhär kommer det inte att sluta bra. Men jag gillar det. :)
Det som jag trodde skulle vara en engångsgrej, visar sig nog vara början på något annat...

Nattens drömmar

De mest cp drömmarna inatt någonsin. Eller ja, på ett tag åtminstonde.


(Jag hade ingen bättre bild till detta inlägg, så den här fick duga. Den ser i alla fall lite... drömsk ut.)

Första Drömmen
Det var nyårsafton och jag hade jobbat med någon nånstans... Hade någon slags skyddsoverall på mig som var svart. jag hann inte byta om innan jag skulle iväg och träffa några polare på en fest. Skit i det tänkte jag, är nog inte hela världen.
Väl där är det kul och så, tills vi ska skjuta raketer. Där var en megastor raket/smällare som alla var nyfikna på. När de väl tände fyr på den gick det snett. Det sköt inte upp till hilmen, utan började fara runder vid fötterna på alla. Panik fick jag, och sprang iväg. Vilket jag inte skulle ha gjort. Såklart får jag raketen efter mig och jag förstod att detta skulle gå illa. Jag stannade och satte händerna för ansiktet för att skydda det. Sen small det. Jävlar i det. Det började brinna i overallen och jag slängde mig på marken, med händerna fortfarande täckta för ansiktet. Sedan kommer någon med en brandsläckare. Väl räddad vågade jag ta bort händerna för ansiktet och ser mig omkring. Platsen jag var på var alldeles svart. Det hade bränt allt i sin väg - även mig. Jag tog av det lilla som fanns kvar av overallen och upptäckte att jag hade en massa äckliga sår längs armar och ben. Någon sa till mig "Hade du inte haft den overallen, hade det inte funnits mycket kvar av dig."
jag kände mig lyckligt lottad, trots de variga såren längst armarna och benen. Ansiktet väl behållet, men håret var också borta, det hade brunnit upp... En del av det i alla fall.

Vad i helskotta betyder detta?

Andra drömmen
Den här är totalt fuckad, men jag drömde att jag fick värsta kärleksförklaringen av Harry Potter?? Vi satt och kramades intimt och tittade på tv. Tanken på detta får mig att skratta högt.

Rokoko

Jag har hållt på med en tavla länge och väl nu. Nästan dampat ihjäl mig, men jag har varit envis. Jag tänkte att jag skulle utveckla några steg till och bestämde mig för att studera de gamla rokokotavlorna och sedan själv göra något liknande.

Det började ganska bra... Trodde jag. Jag har ändrat bakgrunden tre gånger, ansiktet likaså och händerna har varit katastrof hela tiden. Damen på bilden ser ut som något förstadie till Barbie... Inget fel på Barbie i sig, men det var inte riktigt planerat att "damen" skulle få barbiearmar/händer. Nåväl, bilden är målad i akryl... Och jag blev väl bara sådär nöjd med den, jag kan bättre. Behöver dock bättre penslar, eller nya åtminstonde.

 

Här är då bilden... Första är mer en helhetsbild och andra är en närmare titt på själva Lady Barbie. Haha.
Den är målad i akryl.

Det var allt för idag, tjohej!


Om jag...

...skulle gå ner ungefär 10 kg och skaffade en sisådär en meter löshår, skulle jag bli grymt snygg. Nog för att jag är snygg redan, men jag tror att jag är typen som ska ha långt hår. Det klär nog mig bäst... Jag menar, titta på bilden här undertill. Jag har bara tryckt dit mitt ansikte. Så jävla snygg jag skulle bli! Jag ska spara till löshår.


Jag har sååå mycket att göra nu i dagarna, ett ton arbetsprover, en tavla som ska bli klar och en ny trummis att lära upp.

RSS 2.0