Glidslem svarar på frågor

(jag tänker börja med att förbereda er alla på att detta INTE är en helt vanlig frågestund, jag har valt att INTE välja bort de frågor som förekommer ofta, utan tänker faktiskt svara på rubbet!)

Det ploppar upp en hel del frågor och vissa påståenden under tidens gång med Glidslem och jag tänkte nu svara på de 4 vanligaste frågorna/påståendena.

1. Varför heter ni Glidslem? Det låter ju som fittslem!
Det passar väl bra när alla i bandet är tjejer? Glidslem är ett glidmedel som läkare och gynekologer bland annat använder (Finns att köpa på apoteket för den intresserade). Namnet var Linneas idé efter att hon hade sett en flaska Glidslem på sjukhuset när hon skulle magpumpas för några år sen.

2. Är alla i bandet flator?
Som i många fall är folk alltid intresserade av kändisars privatliv, inte för att vi är megasuperduperkändisar men vi kan väl säga att vi har fått en bra start i livet. Ställs frågan för att folk verkligen vill veta? Eftersom frågan alltid kommer ur det motsatta könets kakhål börjar vi fundera kring om det är en dålig raggningsreplik, eller låt oss säga såhär: vi är lika mycka flator som ni är bögar.

3. Glidslem är ett skitband, tjejer kan inte spela.
Självklart beror det på vilket musiksmak man har, men om vi utgår från att vi skulle vara ett skitband hade vi inte blivit (bland annat!) uppmärksammade i HD, lokaldelen, City Helsingborg (2 ggr), Close-up Magazine (2ggr), blivit bokade till the Tivoli i Helsingborg, varit med i SVT, nämnts i P3 och inte heller hade vi varit med på punkfanatikern Mikael Sörlings punksamling Turist i tillvaron vol.1. (hans blogg hittar du HÄR)
Påståendet om att "tjejer inte kan spela" vet alla är ett konstigt påhitt för då hade vi inte (inga andra band med 100% kvinnor heller) funnits. End of story.

4. Är ni feminister?
Feminism handlar om kvinnans rätt i samhället, jämn maktfördelning mellan män och kvinnor och ekonomisk jämnställdhet bland annat... Jaha, du visste var det var? Klart vi är det (och resten av alla kvinnor i detta avlånga land.)!

5. Några slutliga kommentarer?
Alla människor har det, men hos vissa blir det sjukligt, tänk på det nästa gång när du känner avundsjuka.

Kommentarer
Postat av: Belinda

Du glömde nämna att ni är med i Dassboken också! xD

2011-10-07 @ 01:35:42
Postat av: Ronja

Ja, just det! 2 ggr där också till och med! ;)

2011-10-07 @ 11:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0